banner32

Gürbaşlar Otomotiv Yeni Ford Focus Ve Ford Mondeo’ları Ford Severlerle Buluşturdu

Türkiye’de iş dünyasında önemli bir yeri olan Gürbaşlar Grup bünyesinde 36 yılı aşkın zamandır hizmet veren ve “Geçmişten aldığı gücü geleceğe taşımak” ilkesi ile faaliyet gösteren Gürbaşlar Otomotiv, 14-15 Mart tarihleri arasında düzenlediği etkinliklerle Yeni Model Ford Focus ve Ford Mondeo’ları Ford severlerle bir araya getirdi.

Gürbaşlar Otomotiv Yeni Ford Focus Ve Ford Mondeo’ları Ford Severlerle Buluşturdu
 Etkinlik boyunca Ford severler yeni model Ford Focus ve Mondeo’lar ile test sürüşü yapma imkânı bulmanın yanı sıra, sürpriz hediyeler de kazanma fırsatı da yakaladı.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi
 
Test sürüşü gerçekleştiren Ford severler “ Yeni Focus ve Yeni Mondeo’nun yeni tasarımlarını ve sürüş performanslarını çok beğendiklerini, özellikle Yeni Mondeo’da kullanılan 1.5Lt. EcoBoost teknolojisine sahip, 160 beygirlik motora ve bu motorla sunulan 6 ileri otomatik şanzımanın kusursuz ve konforlu vites geçişlerine hayran kaldıklarını” belirttiler.
Gürbaşlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Atilla Gündüz ise “Tüm Ford sever müşterilerimizle, Yeni Focus ve Yeni Mondeo tanıtım ve test sürüşü aktivitesi ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, müşterilerimize Yeni araçlarımızın üstün teknolojik yeniliklerini ve özelliklerini yakından gösterme ve test ettirme fırsatı bulduklarını belirtti. Özellikle, Yeni Mondeo’da sunulan, Yol ve Hava şartlarına göre kendini otomatik olarak ayarlayan Dinamik ön Far Sistemi, Sektörde bir ilk olan Hava yastıklı Emniyet Kemerleri, Birçok fonksiyonu sesinizle ayarlamanıza fırsat veren SYNC 2 sistemi, Hem dikey, hem de paralel park etmenize yardımcı olan Otomatik park asistanı, Masaj fonksiyonlu Deri döşeme, Aktif şehir içi güvenlik sistemi gibi özelliklerin, Yeni Mondeo’yu Rakiplerinin bir adım daha ötesine götüreceğini ve Mondeo tutkunları için vazgeçilmezliğini sürdüreceğini” belirtti.
Gürbaşlar Otomotiv Ford marka sıfır araç satışı ve servis hizmeti, her marka ikinci el araç satışı ve çok çeşitli Sigorta hizmetlerini bir arada sağlıyor.
Gürbaşlar Grup bünyesinde, Otomotiv alanında Gürbaşlar Otomotiv, araç kiralama alanında Yes Oto Kiralama, gayrimenkul geliştirme alanında Kavi Yapı, tekstil alanında Akbaş Tekstil ve sigortacılık alanında da Gürbaşlar Sigorta, hayvancılık alanında ise Dost Hayvancılık şirketleri olmak üzere, farklı alanlarda hizmet veren 7 şirket bulunmaktadır.
 
 GÜRBAŞLAR GRUP
 
Gürbaşlar Grup ticaret hayatına 1978 yılında başlamış, 1980 yılında otomotiv alanındaki faaliyetler ile Grubun temelleri atılmıştır. Bugün otomotiv, kiralama, gayrimenkul geliştirme, tekstil, sigortacılık ve hayvancılık alanlarında 6 şirketle faaliyetlerini sürdüren Grubun, farklı sektörlerde iştirakleri de bulunmaktadır.
 
GÜRBAŞLAR OTOMOTİV (www.gurbaslar.com.tr)
36 yılı aşkın bir süredir Türkiye’nin öncü otomotiv bayileri arasında yer alan Gürbaşlar Otomotiv, Anadoluhisarı’ndaki merkezinde Ford marka araçların satışını yapmakta, servis ve yedek parça hizmeti vermekte, ayrıca ikinci el otomobil satışı da yapmaktadır. Ford ağının en önemli iş ortaklarından biri olan şirket, toplam Ford araç satışlarında önemli bir paya sahiptir.
 
YES OTO KİRALAMA A.Ş. (www.enterprise.com.tr)
1990 yılından beri araç kiralama sektöründe Yes Oto Kiralama Turizm Yatırımları A.Ş. ticari ünvanı ile faaliyet göstermekte olan YES OTO Haziran 2014 itibariyle dünyanın en büyük araç kiralama şirketi olarak bilinen ENTPERPRISE’ın Türkiye’deki ana bayisi olarak hizmet vermektedir. YESOTO Kiralama A.Ş. ulusal havalimanları başta olmak üzere Türkiye’nin 27 ilinde ve 48 noktasında faaliyet göstermektedir.
 
KAVİ YAPI (www.kaviyapi.com)
Kavi Yapı, İstanbul Basın Ekspres yolundaki Home Art projesini, öngörülenden 6 ay önce bitirerek 2010 yılında teslimat yapmıştır. Çerkezköy’deki aylık 900 ton kapasiteli kömür enerji üretim tesisini 5 ayda bitirip hizmete açmıştır. Son olarak Güneşli’de 191 konutluk Home Aves projesini bitirmiş ve yakın zamanda yeni projelere imza atmak üzere yatırımlarını sürdürmektedir.
 
AKBAŞ TEKSTİL (www.akbastekstil.com)
Çerkezköy’de 15 bin m2 kapalı, 25 bin m2 açık alanda kurulan Akbaş Tekstil bünyesinde, kasar, boya ve apre işlemleri yapılmaktadır. Akbaş Tekstil, tekstilin tüm terbiye işlemlerini son teknoloji ürünü makine parkıyla özenli bir şekilde yerine getirmekte, ISO 9001 çerçevesinde tekstil terbiye sektöründe standardizasyonu sağlamak için çalışmaktadır. Şirket, organik kumaş boyama sertifikasına da sahiptir.
 
GÜRBAŞLAR SİGORTA (www.gurbaslarsigorta.com)
Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Ak Sigorta, Güneş Sigorta, Halk Sigorta, Anadolu Sigorta, Mapfre Genel Sigorta, Allianz Hayat ve Emeklilik gibi farklı alanlarda lider sigorta şirketlerinin acenteliğini bünyesinde toplayan Gürbaşlar Sigorta, kurumsal ve bireysel tüm kanallarda genç ve uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.
 
DOST HAYVANCILIK
Kırklareli Lüleburgaz’da 100.000m2 alan üzerinde 1.000 adet büyükbaş kapasiteli süt hayvancılığı yapmaktadır. Son teknoloji otomasyonlar ile dünya standartlarında hijyen ve kalitede süt üretmektedir
 
 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 
 
Bilgi için:     0216 413 72 00 / Burcu Baransel
                   www.gurbaslar.com.tr
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35