banner25

Gençlik Oyunları’na Tiyatro Akademisi İle Hazırlanıyorlar

Başakşehir Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenlendiği Gençlik Oyunları’nın içeriğini kültür-sanat yarışmaları ile zenginleştiriyor. Tiyatroya gönül veren gençler, oyunlar kapsamında yapılacak Liselerarası Tiyatro Yarışması için hazırlıklarını sıkı tutuyor.

Gençlik Oyunları’na Tiyatro Akademisi İle Hazırlanıyorlar
 Başakşehir Belediyesi, Gençlik Oyunları programına bu yıl kültür-sanat yarışmalarını ilave etti. Gençler, sportif etkinliklerin yanı sıra şiir, hitabet, resim, müzik ve tiyatro yarışmalarında da hünerlerini sergileyecek. 


Tiyatro Akademisi gençlerin yanında  

“Katılan kazanıyor” sloganıyla düzenlenecek yarışmalar kapsamında tiyatroya gönül veren Başakşehirli gençler için Liselerarası Tiyatro Yarışması düzenleniyor. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen Tiyatro Yarışması’na hayli iddialı hazırlanan gençler, provalarını Başakşehir Tiyatro Akademisi’nde yapıyor. Gençlere akademi eğitmenleri de eşlik ediyor. 

Başakşehir’deki tüm liselere açık olan yarışmada gençler, Türk ve Dünya edebiyatından seçilmiş veya kaleme alınmış bir tiyatro eserinin bir bölümünü ya da kendilerinin hazırladığı doğaçlama bir oyununu sahneleyecek.

Son başvuru tarihi: 1 Mart 2019

Başakşehir Tiyatro Akademisi tarafından gerçekleştirilecek yarışma için başvurular 1 Mart 2019’a kadar kabul edilecek. Gençlerin oyunculuk kabiliyetlerini ortaya koyacağı yarışma, 16-17-18 Nisan 2019 tarihlerinde Başakşehir Mehmet Emin Saraç Kültür Merkezi’nde yapılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35