banner29

Gelecek seçimde aday olup olması Yasin başkanın Elinde

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner İstanbul'un en genç Belediye Başkan Yasin Kartoğlu ile alakalı kısa bir yazı kaleme aldı... İşte O yazı...

Gelecek seçimde aday olup olması Yasin başkanın Elinde
Recep Tayyip Erdoğan 'ın zaman zaman Belediye başkanlarına yaptığı konuşmalarda milletin yollarını yapmanız,çöpünü almanız ve diğer belediye hizmetlerini vermeniz yetmez.

Hizmet ettğiniz halkın gönlünü de yapacaksınız ki sizden desteklerini eksik etmesinler diyor.

Bu tespit çok doğru ve yerinde.  Başakşehir Belediye Başkanı Av.Mevlüt Uysal' ın İBB başkanı olmasından Meclis üyelerinin kararı ile Başakşehir Belediye başkanı olan Yasin Kartoğlu' nun önünde eğer seçim öne alınmaz ve zamanında yapılırsa 16 ay gibi çokda uzun olmayan bir süre var.

Başakşehir içinde yaptığım çalışmalarda Sebahattin Kıyas gibi halk odaklı çalışan kişileri yardımcısı yapan Sayın Yasin Kartoğlu'nun ilçenin her tarafınba astığı reklam çalımalarında "Size Yakın Belediye" sloganı çok güzel olmuş.

Başakşehir halkının Yasin başkana bakış açısı çok olumlu. Yeni başkan'ın yardımcı olduğu dönemlerden bu yana seçmen ile çok kötü bir şöhreti yok.

Tarafsız hareket eden bir basın mensubu olarak halkın gönlüne hitap edecek çalışmalar yapması halinde yapılacak ilk yerel yönetim seçimlerinde Sayın Kartoğlu'nun Başakşehir de Ak Parti adayı olup olmayacağı tamamen kendisi ve kadrosunun elinde olduğunu görüyorum. 

Başkan ve ekibi  ellerinden geldiği kadar zaten belediye hizmetlerini yapıyorlar 

Yapmaları gereken en önemli konu önceki başkan döneminde kırgın oldukları kesim ile Sayın Uysal'ın olurunu da alarak süreci UHULET VE SUHULET içinde idare ederse herkesin hoşuna gidecek bir çalışma yapacağı kesindir. 

Örnek vermek gerekirse Haka hizmet etmeye çalışan Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç'e  karşı yapılan ayrımcılığa bir an önce son verilmesi gerekir.

Bazı Basın mensupları ile var olan kırgınlılar giderilmelidir. Kalp Kırmak Kâbeyi yıkmaktan daha kötüdür diyen bir medeniyetin temsilcisi isek daha sakin ve kararlı haraket ederek düşmanların sayısını azatmak dostların sayısını çoğaltmak Yasin başkan ve ekibinin görevi olsa gerek.

Seçildiği günden bu yana Yasin  başkan'a yeteri haber desteği verdğim çıkan gazete ve inetrent haberlerimiz ile bu durum sabitir.

Kendi şahsım olarak alçak gönüllü olması ve  halk odaklı çalışması halinde ufak tefek kusur ve eksiklikleri görmeden ilçemize hizmet eden ekibin yanında olmak durumunda olduğumuzu ifade etmek isteriz.
Yasin Kartoğlu ve ekibine başarılar dileriz.


Başakehir Times / Hüseyin Çetiner  / 6 Aralık 2017

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35