banner25

Fenertepe’ye hayat dolu bir merkez geliyor

Fenertepe Kültür ve Yaşam Kompleksi

Fenertepe’ye hayat dolu bir merkez geliyor
 Başakşehir Belediyesi, Fenertepe Mahallesi’ne bünyesinde piknik alanlarından çocuk parkına, amfi tiyatrodan bilgievi ve kadın merkezine kadar sosyal yaşamın her alanına hitap eden bir kültür ve yaşam kompleksi kazandırıyor.


Fenertepe Mahallesi yeni buluşma adresine kavuşuyor. Başakşehir Belediyesi, 7’den 70’e her yaş grubundan mahalle sakininin birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlayacak Fenertepe Kültür ve Yaşam Kompleksi’nin yapımına başlıyor.     

 

Temeli Ağustos’ta atılacak


5 bin 500 m2 alan üzerinde yükselecek kompleksle ilgili proje çalışmaları tamamlandı. Ağustos’ta temeli atılacak ve inşaat çalışmalarına başlanacak Fenertepe Kültür ve Yaşam Kompleksi’nin bir yılda tamamlanması planlanıyor.

 

Amfi tiyatro etkinliklerin merkezi olacak


Başakşehir Belediyesi tarafından yapılacak çevre düzenlemesinde; piknik alanları, dinlenme alanları, konsept çocuk oyun parkı ve amfi tiyatro yer alacak. 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

 

9. Bilgievi Fenertepe’de inşa ediliyor  


7’den 70’e her yaş grubunun ihtiyaçlarına yanıt verecek kompleks kapsamında Başakşehir’in 9’uncu bilgievi de Fenertepe Mahallesi’ne yapılacak. 1000 metrekare kapalı sahip olacak bilgievinden aynı zamanda mahallenin kadınları da yararlanacak. Bilgievi ve Kadın Merkezi’nde; sanat atölyeleri, derslikler, kütüphane, bilgisayar sınıfı, konferans salonu, siyer dersliği ve fitness stüdyosu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35