banner32

Fenertepe’de 8 bin kişi iftarda bir araya geldi

Başakşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca ilçe mahallelerinde kurulan sokak iftarları devam ediyor. Başakşehirli komşuları bir araya getiren, dostlukların pekiştiği sokak iftarları bu kez Fenertepe’de 8 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Fenertepe’de 8 bin kişi iftarda bir araya geldi

 

Fenertepe, Botanik Sokak’ta gerçekleştirilen sokak iftarının ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptı. İftar programına Başkan Uysal’ın yanı sıra; Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hatice Gülgönül, Yasin Kartoğlu, Haluk Dikbaş, Murat Şahin, Bedri Sinan Gül ve 8 bin ilçe sakini katıldı.

 

İftar öncesi etkinlik alanına gelen Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, mahalle sakinleri ile selamlaşarak, Ramazan aylarını tebrik etti.  Sokak iftarında Fenertepeliler, kurulan bereket sofralarında Başakşehir Belediyesi’nin korunaklı kaplarda sunduğu; çorba, sulu yemek, pilav ve tatlı ile iftarlarını dualarla açtı.

 

Başkan Uysal iftar öncesi alanı dolaşarak katılımların Ramazan ayını tebrik etti.

 

“KAYAŞEHİR YENİ YATIRIMLARLA DAHA DA GÜZELLEŞECEK”


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptığı selamlama konuşmasında, “15 Temmuz’da ve Referandumda vatanımıza, milletimize sahip çıktınız. Tüm Kayaşehirli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz’un yıl dönümünde de meydanlarda hep birlikte olacağız” dedi.

 

Başkan Uysal, Ramazan ayı boyunca sokak iftarların da yaklaşık 150 bin mahalle sakinini bereket sofralarında bir araya getirdiklerini ifade ederek, ”Başakşehir yeni bir ilçe, burası da yeni bir yerleşim yeri. Her geçen yıl bölgemizin daha da güzelleşmesi için adımlar atıyoruz. Kayaşehir bölgesi yeni ulaşım projelerinin hayata geçmesi ile birlikte daha da gelişecek. Belediyemizin ve resmi kurumlarımızın yer alacağı Kayaşehir kent meydanının yapılması ile birlikte bölgemiz daha da güzelleşecek” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35