banner29

Fenertepe’de 15 bin kişilik bereket sofrası

Başakşehir Belediyesi’nin ‘Bir Başkadır Başakşehir’de Ramazan’ sloganıyla Fenertepe Mahallesi’nde düzenlediği sokak iftarında 15 bin kişi bir araya geldi. Fenertepelilere ulaşım müjdesi veren Kartoğlu, “Başakşehir 4. Etap’ta bulanan İETT son durağı Fenertepe’ye taşınacak” dedi.

Fenertepe’de 15 bin kişilik bereket sofrası
 Başakşehir Belediyesi, Ramazan ayının ikinci büyük iftar sofrasını Fenertepe Mahallesi’nde kurdu. 15 bin Başakşehirlinin bereket sofrasında buluştuğu iftar programına; Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Akif Çağatay Kılıç, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Hatice Bozdağ ve Ali Çezik ile İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu katıldı.

 

Başkan Kartoğlu vatandaşlarla sohbet etti


Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları ve  AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas ile birlikte iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Fenertepeliler, Başkan Kartoğlu ve milletvekili adaylarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Okunan akşam ezanı ile birlikte 15 bin kişi hep birlikte oruçlarını açtılar. İftarın ardından İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu yemek duası yaptırdı. İftar programında ilk konuşmayı yapan AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Başaşehirlilerin Ramazan-ı şeriflerini ve yaklaşan Kadir Gecesini tebrik etti.

 

Başkan Kartoğlun’dan Fenertepelilere ulaşım müjdesi


Fenertepe sokak iftarına katılan vatandaşlara hitap eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Çok değerli Fenertepeli komşularım. Sizleri Allah için seviyoruz. Bu akşam bazı komşularımızın talepleri oldu. Şehir içi ulaşımda sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Projelerini tamamladık, inşallah, Başakşehir 4. Etap’taki İETT son durağı Fenertepe’ye taşıyacağız, şimdiden hayırlı olsun. Diğer yandan, Kayaşehir’den başlayan Kayapark, 1,5 milyon metrekarelik dev bir park. Şu anda hızlı bir şekilde ilerliyor. Onun bitiş noktası da burası. Kayapark, Sular Vadisi’nin iki katı büyüklüğünde olacak. İnşallah yapımı tamamlandığında orada hep beraber güzel günler yaşayacağız. Yapımı süren, Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin, Başakşehir Meydanı’nın ve botanik parkımızın bitişiyle Fenertepe’deki değişimlere biz bile şaşıracağız” dedi.

 

Kılıç: 24 Haziran’da durmak yok, yola devam


Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Akif Çağatay Kılıç da, “Bu akşam burada çok güzel bir iftar sofrasında bir araya geldik. Güzel ülkemizde al-yıldızlı bayrağımızın gölgesinde hür, başa dik ve gururlu bir şekilde iftarlarımızı yapıyoruz. İslam coğrafyasında bizler kadar şanslı olmayan kardeşlerimiz var maalesef. Ülkemiz 24 Haziran’da yapılacak çok önemli bir seçime doğru gidiyor. Hem istikrarımız hem de dünyadaki mazlum kardeşlerimiz için ‘durmak yok, yola devam’ diyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35