banner25

Eskimeyen dostlar bir arada !...

Ak Parti Başakşehir kurucu ilçe başkanı Ahmet Selim Köroğlu,Mevlüt Uysal tarafından görevden alınan Mehmet Şahin ve kendisi istifa eden Şenol Ercan Sinop Dernekler Federasyonu gecesinde birlikte düşman çatlattılar...

Eskimeyen dostlar bir arada !...
Mağdurlar eski ilçe başkanı yeni il yönetim kurulu üyesi Köroğlu'na ne dediler ?

Başakşehir Times Gazetesi olarak ilk günden beri eski başkan yardımcılarından  Mehmet Şahin ve Şenol Ercan'ın bir an önce yaşanan süreç ile alakalı mutlaka bir basın açıklamsı yapmalatrı gerektiğini hep ifade ettik. Ancak her iki başkan yardımcısı ne hikmetse olumlu veya olumsuz bir basın açıklaması yapmadılar.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Her şey zamanında olmalı ...

Sürekli haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır deriz ya bu olayda kim haklı kim haksız ilçenin seçmenleri olarak bizim bir bilgimiz yok. 

Başakşehir'de Ak parti ilçe teşkilatı Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın yaptığı çalışmalara katılmıyor. En son örnek geöen hafta sonu Güvercintepe Mahallesi
 Hz.Ali Camisinda Başkan Uysal poğaça ve çaylarını hazırlayarak camii cemaati ile birlikte sabah kahvaltısı yapmak için camiye geldiğini bilen  parti mensuplarından bir çoğu özellikle bu çalışmaya katılamdıklarını biliyoruz.

Başakşehir'de İki başkan yardımcısı,Zabıta müdürü neden görevlerinden alındı ?

Burada paylaşılamayan bir rant mı var ? 

Şimdi açıklama yapmayacaksanız en zaman yapacaksınız ?

Halkın bunları bilmesi gerekir. Burada Mehmet Şahin'e ve Şenol Ercan'a sesleniyoruz bildiğiniz ne varsa hakkaniyet ölçüsünde açıklamak boynunuzun borcudur. Adaleti geciktirmenin zulüm olduğunu siz çok iyi biliyorsunuz.

Başakşehir Times Gazetesi olarak her iki eski başkan yardımcısından bir an evvel adil ve doğru bir açıklama bekliyoruz.

Amacımız hakkın tecelli etmesidir.Bu konuda bir an önce taraflardan birileri açıklama yaparak kamuoyunun merakını gidermeleri gerekir. 

Bu arada Şenol Ercan Sinop'lu ve kendi vilayetini ilgilendiren dernekler federasyonun etkinliğie katılabilir.

Ancak Tokatlı olan Mehmet Şahin ve Kastamonulu olan il yönetim kurulu üyesi Ahmet Selim Köroğlu neden SİNDEF'in etkinliğine katıldı ?

Bu mutluluk pozları Başakeşhir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'a yıkılmadık ayaktayız maç 90 dakika sabırla bekliyoruz mu demek ? 

Sayfalarımız cevap verecek herkese açıktır...

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35