banner32

Erol Evgin BKSM'de sahne aldı

Müzik yaşamında 45 yılı geride bırakan Erol Evgin, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi (BKSM)'de sahne aldı. Müziği ile geniş kitleleri etkileyen Evgin, unutulmaz parçalarını hayranları için söyledi.

Erol Evgin BKSM'de sahne aldı
 Başakşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserin biletleri günler öncesinden tükendi.

 

'Ruh sağlığının ilacı kültür ve sanattır'


Müzik dünyasına 1969 yılında single çalışması ile giriş yapan Erol Evgin konser öncesi yaptığı açıklamada yerel yönetimlerin kültür-sanat çalışmalarını değerlendirdi, " Sanat ekmek kadar su kadar önemlidir. İnsan sağlığı ruh ve beden sağlığı olarak ikiye ayrılır.

Başakşehir Times haber Merkezi / Magazin Servisi 


Ruh sağlığının ilacı kültür ve sanattır, tiyatrodur, müziktir, sinemadır. Beden sağlığımızı ne kadar önemsiyorsak, ruh sağlığımız içinde kültür sanat merkezlerimizi o kadar önemsemeliyiz. Bu anlamda Başakşehir Belediyesini yürekten kutluyorum. Fiziki olarak böylesine muhteşem bir salonu hayata geçirdikleri için.

İkincisi de yalnız mekanı yapmakla kalmayıp aynı zamanda vatandaşlara ucuz bilek fiyatlarıyla güzel konserleri izleme imkanı verdiği için." BKSM'yi çok beğendiğini dile getiren sanatçı sözlerini şu şekilde sonlandırdı, "BKSM'yi çok beğendim, çok güzel bir salon. Bu salonu düşünen ve hayata geçirenleri candan kutluyorum. Başakşehir yeni bir kent köşemiz ve bu salon bu halka layık bir salon. İnsanlarımız böyle güzel salonları hak ediyor. Başakşehir Belediyesi çok önemli bir hizmet gerçekleştirmiş. "

 

Türk Popüler müziğinde kendisinden sonra gelen sanatçıları da etkileyen Erol Evgin, BKSM konserine 'bir tanem' parçasıyla başladı.

 

Güçlü sesi ile yıllara meydan okuyan sanatçı konserde; Altın plak aldığı parçası 'İşte öyle bir şey, sevdan olmasa, bir de bana sor, deli divane, rüya, hep böyle kal, tüm bir yaşam, bir bakışın yetti, ben imkansız aşklar için yaratılmışım, aldırma gönül, çok uzaklarda, inleyen nağmeler gibi unutulmaz parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

 

Sahne performansı ve esprileriyle beğeni toplayan Erol Evgin, Başakşehirden alkışlarla uğurlandı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35