banner32

Ensar Kolejinin İsmi Değişiyor

Yıllardır Ensar Koleji olarak milli ve manevi değerler ile eğitim veren okul yeni dönem de Nev okulları olarak hizmet verecek. Aynı Politika ile eğitim hayatına devam edecek okul'un yeni yönetimi veliler ile buluşmaya başladı.

Ensar Kolejinin İsmi Değişiyor
Nev Okulları, dershaneye gerek duyurmayan eğitim sistemiyle değerlerine sahip başarılı gençler yetiştiriyor. Yabancı dilin anaokulundan başlatıldığı kolej, öğrencilerin başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

2006 yılında eğitim-öğretim hayatına Ensar Koleji ismiyle başlayan , başarılı eğitim kadrosu ve modern altyapısıyla Türkiye'nin pozitif bilgiyle donatılmış değerler sistemine sahip çıkan seçkin nesillerin temellerini atan kolej artık Nev Okulları ismiyle hizmet verecek.

13 bin metrekare alana sahip kolej, modern eğitim kompleksiyle başarıdan taviz vermiyor. Sahip olduğu sosyal donatı merkezleriyle öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayan kolej, laboratuarlarıyla da bir üniversiteyi andırıyor.

YARINLARI KURAN TEK ADRES

Bünyesindeki anaokulu, ortaokul ve lise ile “çocuklarının yarınlarını düşünen ailelerin tek adresi” haline gelen Nev Okulları , 700 öğrenciye alanlarında uzman 62 öğretmen ders veriyor.

20 KİŞİLİK SINIFLAR


Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar laboratuarlarına sahip kolejin fiziksel hiçbir eksiğinin bulunmamaktadır.Öğrencilerin okula ulaşımını kolaylaştırmak için ise her bölgeye servis çıkarttırılıyor. “En iyi eğitim” amacıyla sınıf mevcudiyetini 20 kişi olarak belirlenmiştir.

DERSHANEYE GİTMEYE GEREK YOK

Kolejde öğrencilerin dışarıdan hiçbir yardım almaya ihtiyaç duymadan okutuluyor.Günde 8 saat eğitimin adından öğrencilere akşam da 3 saat kafalarına takılan he türlü soruyu sorma imkanı tanıyan bir etüt uygulaması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

27 öğrencimizden 25'i şimdi bir üniversiteli

Öte yandan, kolejde yabancı dil eğitimi ana sınıfta başlıyor. Burada renkleri öğrenen çocuklar, ileriki sınıflarda ana sınıfında öğrendikleri bilgileri pekiştiriyor.

Herkesin bir kulübü var!

Tüm sınıflarda eğitim internet bağlantılı 'Akıllı Tahta' sistemiyle yürütülüyor. Yine projeksiyon ve çeşitli cihazlarla eğitim desteklenerek öğrenciler dersleri yaşayarak öğrenme imkanı buluyor. Kulüp çalışmasına da ağırlık verilan kolejde, her öğrenci bir kulübe üye olmak zorunda. Çünkü bu sayede öğrenciler yetenekleri doğrultusunda etkinliklere devam ederken sosyalleşiyorlar da. Kampus alanı içinde ise kız öğrencilerin güven içinde kalabilecekleri 120 yataklı, modern standartlarda bir de öğrenci yurdu bulunuyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Merkezi(İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet ÖZ
mehmet ÖZ - 9 yıl Önce

Ensar Kolejinin tamamını Bilal Erdoğan'ın satın aldığını duydum. Ayrıca yine Başakşehirdeki Çınar kolejinin de %50 sini yine Bilal Erdoğan satın almış. Bu konuyu lütfen araştırınız. Özetle Nev Okul markası Erdoğan ve ailesinin yeni projesi, önce Türgev ile devlete ve yerel idarelere ait gayrimenkullere öğrencilere hizmet adı altında el koyuyorlar, şimdi de cemaat okullarına rakip olmak ve bir sonraki evrede Fatih Kolejlerine de çeşitli cezalar vs. ile el koyup onları da bir gecede Nev Okul tabelası ile göreceğiz. İzleyin...Bu ülkenin evet çivisi çıktı ve ülkenin tek sahibi yakında Erdoğan ve avanesi olacak.....

Derya kılıç
Derya kılıç - 9 yıl Önce

Mehmet öz noldu fetoşun parasızmı kaldı.iflasmı etti yoksa

Hilal
Hilal - 9 yıl Önce

Ne guzel atip tutmuslar. Lafla yurumuyor peynir gemisi maalesef. Fatih Kolejlerine yapilan baskiyi firsat bilen bu tip okullar fiyatlari ucuruyor. Les kargalarindan farkiniz yok. Lab denilen yerde 3 tane basic mikroskop var, baska da birsey yok. 25i universiteli denilen ogrencileri bir sormak lazim. Universite var, universite var.. Burada boyle acik acik "ANAOKULUNDAN ITIBAREN INGILIZCE" yaziyor, biri de cikip demiyor ki anaokulunda ingilizce yasal mi? Bundan oturu Fatih kolejlerine baskinlar yapilirken sesiniz cikmiyor ama?
Isin ozu. Hepinizi toplasak fatih kolejinin kresi etmezsiniz, dininiz imaniniz para, ici bos laflarla milleti tuzaga dusurmeye devam.

Hilal
Hilal - 9 yıl Önce

Mehmet bey, esenler atisalanda bir kiz yurdunu "yurt olmaya musait degil" gerekcesiyle kapatip, cok gecmeden turgevin kiz yurdu yaptilar. Vandallar!

İsimsiz
İsimsiz - 8 yıl Önce

Bilal erdoganin okulu olduğu doğrudur açıklama halen yapılmadı seçim sonrası içeride AKP diye bağıran 8 yaşındaki çocukların olduğu eğitmen kadrosuna bisey diyemem ama okuyan öğrencilerin aileden akpnin yeni nesli olduğunu soyleyebilirim

Şebnem
Şebnem - 8 yıl Önce

Lütfen insanların kafasını karıştırmaya çalışmayın. Bu dunyada bu boylefir iyi olan her şey kıskanırlar ve çamur atılır.

Cemaat dusmani
Cemaat dusmani - 8 yıl Önce

Nevokul yapilanmasinda cemaat kokusu aliyoruz acil sekilde goz atilmasi gerekiyor.Kotu niyetli hainlerin ifsasi icin lutfen yetkilliler birsey yapsin.

Metin
Metin - 7 yıl Önce

Hep aynı ayak. Feto da böyle başlamıştı. Dikkat

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35