banner29

En büyük pişmanlığım Asena

Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'le yasak aşk yaşadığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Berkay suskunluğunu Radikal'e bozdu. "O hanımefendiyle çok iyi bir arkadaşlığımız vardı çok da severdim" diyen şarkıcı "Şimdi iki dünya bir araya gelse selam bile vermem" dedi.

En büyük pişmanlığım Asena
"Hayatımdaki tek pişmanlığım Asena" diyen Berkay, çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Londra'da el ele çekilen fotoğraflarının bir yıl önceCaner Erkin'in eline geçtiğini söylen ünlü yıldız, "Hep birlikte oturup konuştuk, olayı kapattık. Asena benim arkadaşımdı bu olaydan sonra da görüştük" dedi. Fotoğrafları görünce suç duyurusunda bulunmak istediğini söyleyen Berkay, buna Caner Erkin'in avukatının engel olduğunu da sözlerine ekledi.
 
MAYISTA AYSEL TWIT'İ ATTI
 
Şarkıcı Berkay ile Asena Erkin'in Akmerkez'deki bebek odasında birlikte yakalandığı iddiasının önemli ayrıntılarından biri Berkay'ın Asena Erkin'in telefon numarasını Aysel adıyla kaydetmesiydi. Berkay'ın 26 Mayıs'taTwitter hesabında 'Eve seninle dönüyorsam evden seninle çıkıyorsam yine de doyamıyorsam Aşksın" yazıp altına da Aysel logolu bir mekânın fotoğrafını koyması dikkatlerden kaçmadı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35