banner29

Emniyet ile el ele

Beşiktaş Engelliler Spor Kulübü ile İstanbul İl Emniyet Genel Müdürlüğü futbol takımları Başakşehir’de dostluk maçı oynadı.

Emniyet ile el ele
 Başakşehir Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleştirilen maç Başakşehir Spor Parkı’nın Sahası’nda oynandı. ‘Emniyet İle El Ele’ sloganı ile düzenlenen müsabaka da İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü takımı ve Beşiktaş Engelliler Spor Kulübü oyuncuları karşı karşıya geldi.
 
Dostluk maçını Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Genel Müdürü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Yonca Barış, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Yasin Kartoğlu, Murat Şahin de izledi. 
Maçı,Beşiktaş Engelliler Spor Kulübü 8-3 kazandı.
 
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Genel Müdürü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel futbolculara başarılar dileyerek hediye takdim etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35