banner29

Demet'ten Alişan'a: Sessizce çık hayatımdan

Eski dostlar Demet Akalın ve Alişan Twitter'da fena kapıştı.

Demet'ten Alişan'a: Sessizce çık hayatımdan
Akalın, Alişan ile yakınlığı nedeniyle onun beraberlik yaşayıp ayrıldığı eski vokalisti Seda Önder'i işten atmış ve daha sonra Önder'le mahkemelik olmuştu.

Alişan'ın twitter sayfasına yazdığı "Bazı küçük beyinliler, beyinsiz insanları parmaklarında oynatabilirler ama Allah onların ne mal olduklarını senin karşına çıkarır. Allah'a şükür hayatım boyunca kimse için beddua etmedim. Kötü bir şey söylemedim ama sen şeytansın. Allah seni ıslah etsin. Sakin bir daha çıkma karşıma" şeklindeki tweet'lere cevap gecikmedi.

'BEYİNSİZ OLDUĞUM İÇİN..'

Alişan'ın sözlerini üzerine alınan Akalın, "Meğer Seda da, Çağla da (Şıkel) haklıymış. Böylelerine bizim köyde su kurnazı derler. Beyinsiz olduğum için bir sürü insanla senin yüzünden papaz oldum! Kızı işten çıkardım! Sen istedin diye! Şimdi hayatımdan sessizce çık sessiz! Kusura bakmayın bunları bir dost zannettiğim birine yazdım! Daha da ayrıntı beklemeyin!" yazdı.

Alişan, daha sonra o sözleri küstüğü ve bir daha görüşmeyi düşünmediği Akalın'a değil, 2 aydır beraber olduğu kişiye yazdığını belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35