banner25

Cumhuriyetin 92. Yılı Coşkuyla kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Eklim 1923’de 623 Yıl süren Osmanlı Hanedanını lağv edip yerine kurduğu Cumhuriyet bugün 92 yalında. Türkiye’nin bütün illerinde ,KKTC’de ve dış temsilciliklerde coşku ile kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı İstanbul’un 39 ilçesinde aynı coşku ve şevk ile kutlandı

Cumhuriyetin 92. Yılı Coşkuyla kutlandı
İstanbul Times  Gazetesi ve Tv olarak Zeytinburnu 29 Ekim törenini takip ettik

Zeytinburnu Merkezefendi stadyumunda ilçedeki bütün okulların temsil edildiği tören çok renkli görüntülere sahne oldu. İlk önce saygı duruşu akabinde İstiklal marşının okunması ile başlayan tören renkli görüntülerle devam etti.



İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç / Özel Haber

Halk oyunları,Spor müsabakalarının yapıldığı ve şiirlerin okunduğu  tören de ilçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban ve beraberindeki Garnizon Komutanlığı temsilcisi ve belediye başkan vekili M.Zafer Alsaç ile halkı selamladı.



Kaymakam balaban daha sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi “Cumhuriyet demek halkın kendi kendisini idare etmesi demektir. İşte tam da 3 gün sonra gideceğimiz seçim bize cumhuriyetin bir armağanıdır. Bütün siyasi partiler halka programlarını ve projelerini anlatarak kendilerine oy vermelerini istemeleri Cumhuriyet sayesindedir” dedi.

Töreni tek takip eden basın temsilcisi  İstanbul Times Yayın Grubu oldu

Çok sayıda vatandaşın takip ettiği tören Cumhuriyetin 92.yılına yakışır şekilde yapıldı. Saniye Sezgin Elmas İlkokulu müdürü Ali Akıllı ve partnerinin yaptığı sunum ile devam eden program 2 saatten fazla sürdü.



Töreni İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu ,Emniyet müdürü,Garnizon komutanlığı temsilcisi ve Zeytinburnu Askerlik şube başkanı ve çok sayıda okul müdürü,öğretmen, öğrenci ve veli izledi.
Programın  görsel kısmını hem haberin alt kısmında verilen videoda,hem www.İstanbultimes.tv   ve istanbultimeshaber you tube sayfamızda izleyebilrisiniz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35