banner29

Çok Şükür Halkımız Darbecilere Fırsat Vermedi

TSK içinde küçük bir azınlığın kalkıştığı darbe teşebbüsü Halkımızın basireti ve Emniyet güçlerimizin dik duruşu sayesinde saatler içinde geri püskürtüldü. Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğunu yerin meydanlarına inin çağrısı ile kısa surede alanları dolduran milyonlarca vatandaşın darbecilerin moralini yerle bir etmesi ile alt rütbedeki askerler emniyet güçlerine teslim oldu.

15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece Türkiye için yeni bir Miad oldu

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde askeri araçları ve jandarmayı gören çok sayıdaki okur ve izleyenimiz telefonlarına sarılarak sizde konu ile alakalı bilgi var mı sorusunu sordular. Kısa süre sonra TSK içinde küçük bir grubunun darbe girişiminde bulunduğu ile alakalı bilgiler bize ulaştıkça biz dewww.istanbultimes.com.tr haber portalımız üzerinde anında duyurduk. Yaptığımız haberler yüz binlerce kişi tarafından okundu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Darbe Girişiminin duyulduğu andan itibaren Demokrasi ve Halktan yana yayınlarımız ile demokrasiye sahip çıktık

Haber ihbar hattımızı ve idarecilerimizin GSM telefonlarında arayan okurlarımıza demokrasi ve seçimle iş başına gelen hükümetin yanında durulmasını tavsiye ettik. Bir çok ilçede cami imamları veya demokrasiden yana olan cemaat minarelerden anons yaparak “gün demokrasiye ve geleceğe sahip çıkma günüdür. Lütfen evinizde oturmayın siz de sokağa inin ve hükümetin yanında durun”anonsları defalarca yapıldı.

Bu Antidemokratik Girişim Erdoğan ve Hükümetin elini güçlendirdi

Şu an henüz çok erken ancak eldeki buğulara göre Erdoğan Mademki böyle bir darbe girişimi oldu. Biz Halkımıza gidip güven tazeleyeceğiz diyecek ve % 70 oy alacağı bir şok seçime gitme şartları oluştu. Bu kalkışmada CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli ve HDP yöneticilerinin yaptığı her türlü darbenin karşısındayız açıklaması takdire şayandı.

Darbe Girişiminin Devam ettiği Saatlerde İstanbul Times Şu Açıklamayı Yayınladı

Hükümetin iktidardan uzaklaştırılma yeri darbe değil sandıktır.
Kim tarafından yapılırsa yapılsın halkın imkanları ile halkın seçtiği siyasilere karşı darbe girişiminde bulunulması kabul edilemez.
İstanbul Times Yayın Grubu olarak iktidara geldiği günden bu yana ülkeye hizmeti şiar edinen Ak Parti Hükümetine karşı yapılmak istenen darbe karşısında  dik bir duruş  sergileyen muhalefet liderlerine, basın yayın organlarına ve halkımızın hükümetine sahip çıkmasını takdir ile karşılıyoruz.
Hükümetin hata ve eksikliklerini her zaman ifade ederiz ancak hükümete karşı darbe girişiminde bulunan herkese karşı da yaptıklarının yanlış olduğunu haykırmaktan geri durmayacağız.
DARBEYE hayır, seçimle iş başına gelen Hükümete karşı açık ve net  bir şekilde DESTEĞİMİZİ AÇIKLIYORUZ.
DARBECİLER Yıkmakta gösterdikleri başarıyı hiçbir zaman yapmakta göstermemişlerdir.
Allah halkı için çalışan idarecileri koruyacak ve bu kalkışmaya kalkanlar yaptıklarına pişman olacaklardır.

İşte O link:

İstanbul Times Gazetesi (16 Temmuz 2016 Saat :02.02)  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35