banner32

CHP’Li Özbakır: Çevre İle Alakalı En Son Söz Söyleyecek Kurum “AKP”li Başakşehir Belediyesidir Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir ve İBB meclis Üyesi Mali Müşavir Hayrettin Özbakır Temmuz ayı İBB Meclis toplantısında Ak Partili Başakşehir Belediye yöneticileri hakkında sert ifadelerde bulundu. İŞTE O AÇIKLAMALAR ...

 CHP’Li Özbakır: Çevre İle Alakalı En Son Söz Söyleyecek Kurum “AKP”li Başakşehir Belediyesidir Dedi

ÖZBAKIR:EKOLOJİ VE ÇEVRE İLE ALAKALI SÖZ SÖYLECEK EN SON KURUM “AKP” Lİ BAŞAKŞEHİR BELEDİYE YÖNETİCİLERİDİR  DEDİ …

Özbakır konuşmasında şunları söyledi ”Sayın başkan Saygıdeğer meclis üyeleri Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

Ben Başakşehir ve İBB Meclis Üyesi Hayrettin Özbakır Adalet ve Kalkınma Partisi Başakşehir Meclis üyelerinin vermiş oldukları önerge ile İBB'nin bağlı Şirketi olan  Kiptaş’a ait Başakşehir'deki gayrimenkulü yeşil alana çevrilmesini istiyorlar.

İstanbul’da ekoloji yeşil alan hakkında söz söyleyecek son makam Ak Partili Başakşehir belediye yöneticileridir.


Daha düne kadar 23 Haziran 2019 seçimleri öncesi İBB’den Kiptaş’a arazi transferi yapanlar Habitat ödüllü güzelim Bahçeşehir göleti imara açıp betona gömenler, Kayaşehir de 750 dönüm yeşil alan olacak araziyi TÜRGEV'e servis edenler,Bahçeşehir Pazartürk Pazar alanını yandaş müteahhite Altın tepside sunanlar,Başakşehir 1. Etapta Cami alanını TÜRGEV'e hibe edenler,Bahçeşehir de donatı alanını akaryakıt istasyonu yapanlar,Sağlık ve kreş alanını konut işyeri yapanlar,Sazlıdere baraj havzasında kaçak inşaat yapıp çam ağaçlarını kesip betona gömenler,Eğitim alanını yandaş Mall of AVM yapanlar,Rekreasyon alanını kafeye çevirenler, Başakşehir sınırları içerisinde yer alan ihanet kanalı kanal İstanbul çevresi yeşil alanları Katarlılara imha ettirenler,Sonrada gelip yağmacı mantığıyla İBB nin İstanbul halkının mal varlığını yağmalamak için meclis çoğunluğunuza güvenip önerge vereceksiniz,Sevsinler sizin yeşil alan sevginizi,İBB’nin İstanbul halkının mallarını kadim şehrimiz İstanbul’umuzu yağmalamanıza asla ve asla izin vermeyeceğiz bu böyle biline.

Hepinizi tekrar saygı ve sevgilerimle selamlıyorum diyen Özbakır'ın konuşması Millet İttifakı Meclis üyelerş tarafından takdir ile karşılandı.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35