banner29

CHP'den imamlara iftar

Cuhmuriyet Halk Partisi başakşehir ilçe başkanlığı ilçede dini hizmetler konusunda halkı bilgilendiren din göervlilerine Aygüller restoran'ta iftar verdi...

CHP'den imamlara iftar
HABERİN GALERİSİ
CHP imam

CHP imam

Meclisin en genç vekillerinden birisi olan Faik Tunay muhteşem bir konuşma
yaptı

Başakşehir 4.Etap'ta bulunan AYGÜLLER restoran'ta CHP.Başakşehir ilçe örgütünce din görevlilerine verilen iftara Başakşehir ilçe Müftüsü Ahmet Bilgi'nin yanı sıra CHP.İstanbul Milletvekili  Faik Tunay, Dünya basın mensupları derneği genel başkanı gazeteci yazar Muzaffer Tunç CHP ilçe başkan yardıcıları ve meclis üyeleri katıldı.

Başakşehir Times Haber Merkezi

CHP.Başakşehir İlçe başkanı Özgür Karabat yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi " CHP olarak halkımızın dini değerlerine karşı son derece saygılıyız. Bu niyetimizi de ilçemizde halkımızı dini ve islami konularda eğiten imamlarımız  ve din görevlerimiz ile bugün iftarda bir araya gelerek ortaya koyduk.Bizi kırmayıp iftarımıza icabet eden tüm davetlilerimize kendim ve partim adına şükranlarımı iletiyorum" dedi.

Genç vekil Faik Tunay'da şunları söyledi " Bugün oruç tutmak isteyip de tutamayan birçok vatandaşımız var. Ülkemiz de Kürt,Türk,Laz,Çerkez,Boşnak,vs. vs. birbirinden  kız alıp vermiş adeta et ve tırnak gibi olmuşuz. Bazı güçler bu kadar iç içe olmuş bizleri birbirimize düşürmek istiyorlar.
 
Bu halk bunlara müsaade etmeyecektir. Din görevlilerimizin birlik ve beraberliğimizde ki katkısı hepinizin malumudur. Bugün partimiz Başakşehir ilçe başkanlığının din görevlilerimiz için organize ettiği iftar davetine katılan tüm din görevlilerimize ve ilçe müftümüze teşekkür ediyorum dedi.

İftar programının sona ermesi ile CHP.ilçe başkanı Özgür Karabat basın mensupları ile bazı bilgiler paylaşarak belediyeyi yönetenler resmi isternet sitelerine koydukları tabloların ne anlama geldiğini bilmediklerini ifade etti.

Karabat,Bu konu ile alakalı daha sonra basın mensuplarına detaylı bilgiler verilecektir dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35