banner32

CHP.Başakşehir'de yoğun hafta sonu mesaisi

CHP Başakşehir İlçe örgütü çalışmalarına hafta sonları da ara vermiyor.

CHP.Başakşehir'de yoğun hafta sonu mesaisi
 

Yoğun bir hafta sonu geçiren örgüt 2012 yılı ilk meclis toplantılarının ardından 06 Ocak Cuma akşamı İstanbul 3.Bölge Milletvekili Faik TUNAY’ la Boğazköy ilçe merkezinde buluşmalarının ardından beraber Şahintepe Mahallesi’nde esnaf ve kahvehane ziyaretleri yaptılar.T.B.M.M. nin en genç vekillerinden biri olması ayrıca CHP ‘nin de en genç milletvekili olması sebebiyle özellikle gençler tarafından büyük ilgi gören Faik TUNAY seçimlerden sonra da örgütü yalnız bırakmıyor.Yoğun gece mesaisinden sonra 07 ocak Cumartesi günü sabah 10:00 da yine İstanbul 3.bölge Milletvekili Umut ORAN’ın ayağının tozuyla Van ‘den dönüşüyle Tümsan İrtibat bürosunda buluşan örgüt önce Başak Mahalle Muhtarlığı ardından Başakşehir Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti.Muhtarlar kendilerine yapılan ziyaretten memnun olduklarını dile getirdiler.

Umut ORAN ve ilçe başkanı Özgür KARABAT’ ın Başakşehir Çarşı esnafına yaptığı ziyaret sonrası CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun katıldığı Sarıyer Belediyesi yeni belediye binası  temel atma törenine katıldılar.08 Ocak Pazar günü yine boş durmayan CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür KARABAT ve örgütü Bahçeşehirliler Derneği (BADER) ve Güvercintepe’ de bulunan Bitlis İli Derneği kongrelerine katıldılar.

Aynı gün ilçede yaşan engelli bir vatandaşı da ziyaret ettiler. İlçe balkanı Özgür KARABAT, Bel. Mec.Üyesi  ve Grup başkan V.Bektaş Ulusan,Kadın kollarından Makbule Pala ve Gençlik Kollarından Mahir Şen Pazar günü akşam Şahintepe’ de Zeynel Coşkun’un düğün törenine katıldılar.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2012, 21:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35