banner32

CHP teşkilatı çok kızgın

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir ilçe başkanlığı kıt kaynaklarla İMECE usulü yaptığı afişleme çalışması koparılarak yerlerine Ak Parti adayı Av.Mevlürt Uysal'ın afiş ve pankartlarının asılması başta Belediye başkan adayı Özgür Karabat olmak üzere emek veren bütün CHP'lileri üzdü.

CHP teşkilatı çok kızgın
CHP Belediye başkan adayı Özgür Karabat'ın bedelini ödemek istemesine rağmen Bilbord ve LED ekran'da yer kiralayamadığı için siyasi çalışmalarının duyurusunu afiş ve Pankartlar ile yapma yoluna gitti. Ancak bir günde bütün emekler heba edilerek afişler kesildi ve yerine Mevlüt Uysal'ın afişleri asıldı

Özellikle afişleri asarak emek harcayan CHP gençlik kollarının biz de Mevlüt Uysal'ın afişlerini keselim sözlerine karşın Özgür Karabat'ın biz emeğe saygılı insanlarız sözleri gençleri frenledi.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Karabat,"Bizim afişleri kesenler bir hata ve yanşlış yaptılar biz de aynı hatayı yaparak emeğe saygısızlık yapamayız. Ben sayın belediye başkanı ile konuşup bir daha afişlerimizi kesmemelerini ifade edeceğim diyerek gençleri sakinleştirdiği" ifade edildi.

Başakşehir Times Gazetesi olarak Burç Koleji mıntıkasında CHP'nin onlarca afiş ve pankartınının kesildiğini ve bayrakların koparıldığını kendi objektiflerimiz ile kayıt altına aldık. Ancak kimin kestiği konusunda bilgimizin olmadığını ifade edilelim. CHP parti yetkilileri bizim afişlerin yerine Mevlüt Uysal'ın afişleri asıldığı için o afişleri asanların bizim afişleri kesmiş olmalarının dışında başka bir düşüneceyi taşıyamıyoruz oldu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35