banner32

CHP' Başakşehir'in A takımı iş bölümü yaptı

25 Mart 2012 tarihinde İstanbul’un 39 ilçesi içinde Ataşehir ile birlikte Çarşaf liste ile seçime giden iki ilçe başkanından birisi olan CHP Başakşehir ilçe başkanı Özgür Karabat beyin takımı gelecek yerel seçim için çalışmaya başladı.

CHP' Başakşehir'in A takımı iş bölümü yaptı
Kongreden sonra ilk kez % 80 değişen yönetimini basın mensuplarının karşına çıkaran Özgür Karabat yönetim kurulu üyelerimiz yolda,sokakta,cadde de yürüdükleri zaman halkın onları tanıyıp ilçe ile alakalı eksiklikleri anlatabilmeleri adına basın mensuplarının yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtmalarını isteyen Karabat toplantı öncesi yaptığı açıklamada şunlarısöyledi “ 25 Mart 2012 tarihinde yaptığımız kongre ile daha önceki yönetim kurulu üyelerimizin çoğu gelecek yerel seçimleri kazanabilmemiz adına kadronun gençlerden oluşmasını talep ederek kendileri dışarıdan destek vererek el birliği ile Başakşehir Belediyesini almamız gerekir dediler. Biz de değerli yöneticilerimizin istekleri doğrultusunda bu dönem yeni ve heyecanlı bir kadro ile çalışmalara başladık” dedi.
 
Başakşehir CHP’de ahenek muhteşem
 
Kadın kolları başkanı Ayfer Dikbaş,gençlik kolları başkanı Recep Karakoç ve Özgür Karabat’ın uyumu görenleri kıskandıracak türden olduğuna şahit olduk.Her üç başkan da
Tek hedef doğrultusunda güçlerini birleştirerek halk odaklı çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyorlar. Birlik,beraberlik,halk odaklı ekip çalışması = başarı formülünü benimseyen CHP.liler Başakşehir’de partilerinin bayrağını dalgalandırmak için gece gündüz çalışıyorlar.
 
Karabat partimizde birim çok hiçbir arkadaşımız örgütün dışında kalmayacak dedi
 
Siz yoksanız bir eksiğiz parolası ile yola çıktıklarını ifade eden ilçe başkanı Karabat partimize gönül veren hiçbir arkadaşımızı sistem dışı bırakma hakkımız ve lüksümüz yoktur. Partimiz de herkesin yapacağı bir iş mutlaka vardır. Kongremiz ile partimizi gelecek yerel seçimlere taşıyacak ekibi temsil ettik.
 
Başakşehir’de partimizin güçlenmesi adına çaba sarf edenlerin emeğini unutamayız
 
Bunların başında bir önceki dönem belediye başkan adayımız Mehmet Kaban, Türk siyaset ve sendikal faaliyetlerde yıllarca mücadele etmiş eski parlamenter Rıdvan Budak ,Sosyal demokratlık için bedel ödeyen bir aileden gelen Nihat Emneksiz ,Emekli ilk öğretim müfettişi Cemalettin Kaya, başta olmak üzere bu davaya emek veren hiçbir siyasi büyüklerini ihmal etme lüksleri olmadığını ifade etti. Karabat seçime birlik ve beraberlik havasında girmek adına yapılması gereken her şeye varız dedi.
 
Yeni yönetim kurulu üyelerini tanıyalım
 
Özgür Karabat  – Mali Müşavir / İlçe Başkanı
 
1974 Tokat Niksar'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Özgür KARABAT okul yıllarında başladığı siyasi çalışmalarını aralıksız olarak bugüne dek sürdürerek 2009 yılı Şubat ayından itibaren de Başakşehir İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir.
 
Türkiye'nin önde gelen firmalarından birinde Genel Müdürlük görevinden serbest mali müşavirlik ofisini açmak üzere 2012 yılında ayrılmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
 
Utku Öztürk-İşadamı
Stk, Dernekler, Muhtarlar Ve Kent Konseyinden Sor.Başk.Yard.
 
Kırşehir nüfusuna kayıtlı,1973 Ankara doğumlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Öğrencilik yıllarında öğrenci derneklerinde çalışmıştır. İşletmecilik yapmakta, evli ve iki çocuk babasıdır.
 
Ali Yıldırım- Yüksek Mimar
Yerel Yönetimler Ve Kent Politikalarından Sor. Başkan Yard.
 
1971 Mersin doğumludur. 11/1997 - 02/1999 arasında yedek subay olarak askerlik görevini tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık   Bölümü 1993 mezunudur. Yüksek lisansını Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Bölümünde tamamlamıştır.( Yapı Kürsüsü (2000 mezunu)İleri seviyede İngilizce bilmektedir . Evli ve bir çocuk babasıdır.
 
Barkan Özmen-İşçi
Teknoloji Ve Bilşim İşlerinden Sorumlu Başkan Yard.
 
1983 İzmir Karşıyaka doğumludur. İlköğretim ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’ndeki mühendislik eğitimini siyasi nedenler ile bırakmak zorunda kaldı. İzmir, Antalya ve Kıbrıs’ta siyasi örgütlenmelerin içerisinde yer aldı. 5 yıldır İstanbul’da Başak Mahallesi’ nde ikamet etmektedir. Proleterdir. CNC Makine operatörlüğü yapmaktadır.
 
 
Belkız Eryüksel-İktisaçı
Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yard.
 
1966 Giresun doğumlu. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’ nü 1987 yılında bitirdi. Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyesi, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi mezunları derneği üyesi olan Belkız Eryüksel, 25 yıldır özel sektörde Mali ve İdari İşler alanında üst düzey yönetici olarak görev yapmıştır. İş hayatını, Tekstil Sektöründe faaliyet gösteren özel bir şirkette, sürdürmektedir. CHP Başakşehir İlçesi, Şamlar Mahalle Sorumlusu olarak bir süre görev yaptıktan sonra, 25 Mart 2012 tarihli Başakşehir İlçe Kongresi’nde Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmiştir. Evli ve bir kız çocuk annesidir.
 
 
Cemal Doğan-İnşaat Mühendisi
Örgütlenmeden Sor.Başkan Yard.(1.Bölge Başak Mah., Başakşehir Mah., Ziya Gökalp Mah.)
1974 yılında MUŞ-VARTO’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamladı. Eğitimi boyunca profesyonel Judo ile ilgilendi; Ümit, Yıldız kategorilerinde Türkiye Şampiyonlukları kazandı. 1998 yılında Gaziantep Ünv. Mühendislik Fak. İngilizce İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversite de zemin mekaniği üzerine yüksek lisansına devam ederken, Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak bir yıl görev aldı. Üniversiteden ayrılarak iki yıl süreyle önemli projelerde yer aldı. Bu süre zarfında hasarlı binalar üzerine şantiye şefi olarak çalışmalar yaptı.2003-2011 yılları arasında Nuh Beton A.Ş ‘de Avrupa Bölge Müdürlüğü ‘n de satış, pazarlama ve işletme şefi olarak görev yaptı. İstanbul’da bir çok önemli projelere hizmet verdi. Evli ve bir kız çocuk babası olan Cemal Doğan, şu an saygın bir firmada aynı branşta işletme müdürü olarak görev yapmaktadır.
 
Cemal Solmaz –Emekli Memur
Seçim Ve Propaganda İşlerinden Sor.Başk.Yrd.
 
1957 Tunceli-Ovacık doğumludur. Lise mezunudur . Memur emeklisidir. Memuriyet öncesi (78) kuşağı İlerici Deri İş Yönetimi’nde görev yapmış, o süreçte işçi sınıfının değişik alanlarında örgütlenme faaliyetlerinde bulunmuştur. Emekli olduktan sonra CHP ‘ye üye olmuş halen CHP Başakşehir İlçe Sekreterliği görevini yapmıştır.
 
Emine Akkaya – Halk Müziği Sanatçısı Tekstilci
Kültür Sanat İşlerinden Sorumlu Başkan Yard.
 
1974 Giresun-Keşap doğumludur. Açık lisede okumaktadır. 2009 yılında Şahintepe mahalle temsilciliği görevinden sonra 2010 yılında ilçe kadın kolu başkanlığı yapmıştır. Türk Halk Müziği sanatçısı olan Emine Akkaya Tekstil sektöründe imalat müdürlüğü yapmaktadır
 
Enser Şentürk-Serbest Meslek
Örgütlenmeden Sor.Başkan Yard. (2.Bölge Şahintepe Mah., Güvercintepe Mah., Altınşehir Mah., Kayabaşı Mah.)
 
09.07.1967 Ardahan Ölçek Köyü doğumludur. İlkokulu Ölçek Köyünde okuyup 1981'de İstanbul'a gelmiştir. Askerliğe kadar çeşitli değişik işlerde çalışmıştır. Askerden geldikten sonra 1993 yılında evlenmiştir. Şuanda iki erkek bir kız çocuğu babasıdır. 06.06.1990'da Coca cola' da işe başlamıştır. 1992'de Özgıda iş sendikasına bağlı olarak coca cola'da iş yeri temsilcisi olarak seçilmiştir. 1994'le 2000 arası iş yeri baş temsilcisi olarak ve şube yöneticisi olarak iş hayatına devam edip 2000'den sonra sayım memurluğu vardiye amirliği yapmıştır. 08.07.2005'de coca cola' dan ayrılıp serbest meslek olarak Özserhat Turizm adlı bir limited şirket kurarak 2008' e kadar devam etmiştir. 2008 krizi ile birlikte şirketinin zarar etmesi sonucu şirketini kapatmak zorunda kalmıştır. Şu anda şahsına ait olan ticari aracıyla personel taşımacılığı yapmaktadır. Eylül 2009'da CHP Başakşehir Güvercintepe mahallesi temsilciliğinden ilçe yöneticisi olarak devam etmektedir.
 
Hasan Özgür Parmaksız- Avukat
Hukuk Ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yard.
 
1974 Adıyaman doğumludur. İlk, orta öğrenimini Adıyaman’ da tamamladı. İÜ Hukuk Fakültesini mezunu ve serbest avukatlık yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
 
Saide Özgündüz-Emekli Hemşire
Sağlık Politikaları Ve İstihdam Sor.Bşk.Yrd.
 
Emekli hemşire olan Sadide Özgündüz 1959 Mersin doğumlu, evli ve 2 çocuk annesidir. Ç.Y.D.D Bahçeşehir Şubesi üyesidir. İlçe Kadın Kolu Başkanı iken 27.12.2009 tarihinde yapılan ilçe kongresinde yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Özgündüz 2012 yılında yapılan 2.Olağan ilçe kongresinde yeniden yönetim kurulu üyesi seçilmiştir.

Hayrettin Özbakır- Mali Müşavir / İlçe Sekreteri
 
Doğum Yılı ve Yeri  : 1970 İstanbul doğumludur.
Öğrenimi                  : Yüksek Öğrenim - Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari 
                                    Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.
Çalışma Hayatı         : 2007-2009,2009-2011 dönemleri Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Bayrampaşa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu İlçesine 1994 yılında üye     olmuştur.2008 yılından beri Marmara Üniversitesi Mezunlar                                     Derneği Yönetim Kurulu üyeliği devam etmektedir. Mali Müşavirler                 Muhasebeciler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı görevi devam                                   etmektedir. 2004-2006 dönemi İstanbul Mali Müşavirler Odası Bayrampaşa ilçe temsilci yardımcılığı görevini yapmıştır.2004-2006;  2006-2008 dönemlerinde İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F.Mezunları Derneği İstanbul Şubesinde Saymanlık görevinde bulunmuştur, yöresel dernekte başkanlık        yapmıştır.1998 yılından bugüne kadar Mali Müşavir olarak Bayrampaşa’da faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.                     
 
Mehtap Albayrak –İnşaat Mühendisi  /İlçe Eğitim Sekreteri
 
22.05.1975 tarihinde İzmir ilinin Karşıyaka İlçesinde doğdu. İlk Öğrenimimi Güzeltepe İ.Ö. Okulunda, orta öğrenimimi Kemal Hadımlı Ortaokulu’ nda, lise ögrenimini B.Çiğli Lisesinde okuduktan sonra 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini kazandı.  Üniversite Öğreniminden sonra birçok özel sektör kuruluşunda çalıştı. Halen İnşaat Mühendisliği mesleğini aktif olarak sürdürmekte. (Halkalı 544 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnşaatı İşi ).2004 yılında Bahçeşehir Belde Başkanlığı’na üye olmuş ve örgüt çalışmalarında ailesiyle birlikte aktif rol almıştır.2012 Mart ayında yapılan 2.olağan ilçe kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir. Biri 13, öteki 3 yaşında iki oğul annesidir.
 
Murat Özkurt- İşadamı / İlçe Saymanı
 
1970 Tokat Zile doğumludur.13 yaşından beri İstanbul’da yaşamaktadır.27 yıldır ticaretle uğraşmakta ve paslanmaz çelik, sac ve hurda alım-satımlarıyla ilgili ithalat ve ihracat yapmaktadır.3 ayrı şirketin yönetim kurulu başkanlığını görevini yapmıştır. İki dönem Tokat Zile Acısu Köyü Dernek Başkanlığı görevini sürdürdü.1997-2000 yıllarında ve 2009 yerel seçimlerinde 6.sıradan Belediye Meclis üyesi adaylığında bulundu.2009 yılından bu yana ilçe kongrelerde seçilerek ilçe saymanlığı görevini yapmaktadır.
 
Nizamettin KÜMEÇ-SANAYİCİ
GENÇLİK ÖRGÜTLENMESİNDEN SOR. BAŞKAN YARD.
 
1962 Sinop doğumluyudur. İlköğretim ve meslek lisesi eğitimini Sinop’ ta tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesinde eğitimine devam etti.
1977 yılında İstanbul'a yerleşerek üretime yönelik faaliyetlere başladı. Sanayiciyidir. İstanbul Sanayi odası (İSO) ve İstanbul Ticaret odası (İTO) üyesi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
 
 
Saliha Gül- Ev Hanımı /Kadın Örgütlenmesinden Sor. Başkan Yard.
 
1959 Tokat-Reşadiye doğumludur.2000 yılında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ n de parti çalışmalarına katılmış,2006 yılında Başakşehir Onurkent’e taşındıktan sonra Başakşehir örgütünden çalışmalar yaptı.2010-2011 yıllarında ilçe kadın kolu yöneticiliği yaptı. Onurkent Eğitim Kültür Dayanışma Derneği yöneticiliği yaptı.2008 yılından bu yana çağdaş Yaşamkent Sitesi Koop. Yönetiminde başkan yardımcılığı görevini yapaktadır. Evli ve dört kız çocuğu annesidir.
 
Sami Balcı-Emekli Bankacı
Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yard. (3.Bölge Bahçeşehir 1.Kısım Mah., Bahçeşehir 2.Kısım Mah., Şamlar Köyü)
 
Kargı Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1978 yılında vekil öğretmen olarak iş hayatına atıldım.1984 yılında Anadolu Bankası A.Ş. ‘de işe başladım. Anadolu Bankası A.Ş ile T.Emlak Kredi Bankası’nın birleşmesinden doğan T.Emlak Bankası A.Ş.’de Menkul Değerler Daire Başkanlığı birimlerinde iş hayatıma devam ettim. T. Emlak Bankası’nın tasfiye kararı nedeniyle T.C.Ziraat Bankası A.Ş. Harbiye Merkez Şube ve 1. Bölge Başkanlığında görev aldıktan sonra 2004 yılı 2. yarısında emekliye ayrılma kararım sebebiyle buradaki görevimden ayrıldım. Aldığım teklif ile emekli olduğum vakfın fon yönetiminde bir süre görev aldım. Bahçeşehir’e taşınmam sebebiyle buradaki görevimden ayrıldım. Bu süre zarfında Ticaret merkezlerinde, site kooperatiflerinde yönetici ve denetçi olarak da görev aldım.Siyasi yaşamıma 1977 yılında partimiz gençlik kollarında görev alarak başladım. Bahçeşehir’de bulunduğum süre içerisinde Mahalle Temsilcileri Kurulu Başkanlığı yaptım.
 
Chp Başakşehir İlçe Başkanlığı İl Delegeleri
 
1.      RIDVAN BUDAK- ŞAMLAR KÖYÜ
2.      HÜSEYİN AKSU- BAHÇEŞEHİR 2.KISIM MAH.
3.      YAZGÜL DONAT- BAHÇEŞEHİR 2.KISIM MAH.
4.      SONGÜL AKTOLUN- BAŞAKŞEHİR MAH.
5.      SEDAT ASLAN- BAŞAKŞEHİR MAH.
6.      MURAT BAKIR- ŞAHİNTEPE MAH.
7.      ALİ DEMİRBİLEK- ZİYA GÖKALP MAH.
8.      AYHAN GEYGEL- BAHÇEŞEHİR 2.KISIM NAH.
9.      MÜRÜVET KÜÇÜK- ALTINŞEHİR MAH.
29 Mart 2009 tarihinden bu yana yapılacak genel seçim odaklı çalıştıklarını ifade eden Karabat  yerel seçimde Örgütü ile barışık alanı bilen halk ile iletişimde sorunu olmayan bir belediye başkan adayı ile seçime girmeleri halinde Başakşehir de seçimi alacaklarına inandığını söyledi.
 
İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35