banner25

CHP Başakşehir’de Önseçim Heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisinin aldığı karar uyarınca İstanbul’un 17 ilçesinde belediye başkan adayları “üyelere dayalı eğilim yoklaması” ile belirlenecek. Bu kapsamda 1 Aralık, Pazar günü sandığa gidecek olan CHP Başakşehir örgütü tatlı bir telaş içinde.

CHP Başakşehir’de Önseçim Heyecanı
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Kazım ÖZEREN: “1989’dan sonra ilk defa başkan adayımızı belirlemek üzere sandığa gidiyoruz. O yıllarda SHP çatısı altında siyaset yapan sosyal demokratların yerel seçimlerde elde ettiği başarı partililerce hatırlanmaktadır. Önseçim örgütümüzde şimdiden güçlü bir motivasyon yarattı. Örgütümüz heyecanla önseçimi bekliyor. Başakşehir örgütümüzde bu dönem parti içi kardeşlik ve dayanışma her zamankinden daha önemlidir. Önseçim, demokrasi ve özgürlükleri savunan partimiz için de bir fırsattır. Bu süreçte tüm aday adayı arkadaşlarımızın sağduyulu ve örnek bir tutum sergilemelidir. Yönetim kurulumuz gerekli hazırlıkları büyük oranda tamamladı. Önümüzdeki iki gün içinde hazırlıklar tamamen bitmiş olacak. Hazırlık sürecini aday adaylarımızla da paylaştık. Mahallelerimizden önseçimin yapılacağı okula ring seferleri düzenleyeceğiz. Pazar günü Başakşehir, bir demokrasi şölenine tanık olacak.” Dedi.
1 Aralık ‘2013 Pazar günü, Başakşehir Şair Erdem Beyazıt Ortaokulunda yapılacak önseçimde, oy kullanma işlemi sabah 08:00’de başlayıp akşam 17:00’de son bulacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35