banner25

CHP Başakşehir 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir İlçe başkanı Mali Müşavir Özgür Karabat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı ile alakalı bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj:

CHP Başakşehir 23 Nisan Mesajı Yayınladı
23 Nisan Kutlu Olsun 

Mustafa Kemal Atatürk, en zor koşullarda bile Meclis iradesinin önemini 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözüyle ortaya koymuştur. Bu anlayış dayatma zihniyetini reddeder, milletin ortak aklını esas alır. TBMM'nin varlığı, 23 Nisan'ın Çocuk Bayramı ilan edilmesiyle, toplumumuzun geleceği ve ülkemizin güvencesi olan çocuklarımıza bir armağan olarak bırakılmıştır. Bu armağanla, ülkenin yarınlarında söz sahibi olacak çocuklarımıza, ülkemizin geleceği de emanet edilmiştir.

Çocuklarımızın bugün ve yarınlarında başarılı olabilmeleri 'demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti' ilkesi çerçevesinde; çağdaş eğitim olanaklarının geliştirilmesi, sağlıklı yaşam koşullarının oluşturulması ve laiklik bilincinin yerleştirilmesi ile mümkündür. Bu anlayışın gerçekleşmesi ve yerleşmesinde kuşkusuz en önemli sorumluluk TBMM'nindir. Bu sorumluluk bilinciyle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını  kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35