banner32

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Başakşehir’de

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Başakşehir Ramazan programları çerçevesinde ilçeye geldi. Çeşitli incelemeler yapmak üzere ilçe’de bulunan Bakan Güllüce, Sahur yemeğinde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Başakşehir’de


Başakşehiri, belediyecilik hizmetiyle, şehircilik hizmetiyle, belediye başkanlığı vizyonuyla örnek gösterdiklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Filistin’de yaşan olayları da değerlendirerek, ‘Zalimlerinin borularının ötmediği bir Dünyayı, Allah (c.c) bizlere göstersin’ temennisinde bulundu.

‘Başakşehir en yıldızı parlak ilçelerimizden’

Başakşehir Sular Vadisi’nde, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilçe ile ilgili Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

Başakşehir en yıldızı parlak ilçelerden birisi olduğunu belirten Bakan Güllüce, ilçe ile ilgili düşüncelerini dile getirdi, “Başakşehir’in yapılmadan önceki halini de biliyorum. Başakşehir’in kurulmasında, Başbakanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın çok büyük emekleri var. Başakşehir çok güzel bir ilçemizdir. Belediye Başkanımız Sayın, Mevlüt Uysal ilk döneminde çok güzel çalışmalar yaptı. Bundan sonraki dönemde de örnek çalışmalara imza atacağına eminim. Başakşehir en yıldızı parlak ilçelerimizden birisi. Başakşehirimizi, belediyecilik hizmetiyle, şehircilik hizmetiyle, belediye başkanlığı vizyonuyla örnek gösteriyoruz ve inşallah öyle de devam edeceğiz.”

‘Zalimlerinin borularının ötmediği bir Dünyayı Allah (c.c) bizlere göstersin’

Başakşehir Ramazan programlarını dinleyerek ve televizyonlarda izleyerek takip ettiğini belirten, Bakan Güllüce: “Ramazan geçmişte bu kadar anılmazdı, kutlanmazdı. Ve Ramazanla bu kadar hemhal olunmazdı. İstanbul, Ramazanlaştı, Türkiye Ramazanlaştı. Başakşehir’de bu Ramazanlaşan ilçelerimizden en iyi olanlardan bir tanesi. Bütün dünyanın Ramazanlaşmasını Allah (c.c)’dan diliyorum. Bu mübarek ayda, Filistin’de ki şehitleri de rahmetle anıyorum, Allah (c.c) makamlarını cennet etsin. Zalimlerinin borularının ötmediği bir Dünyayı Allah (c.c) bizlere göstersin.” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Başkan Uysal ile görüşmesinin ardından, İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun Kanal 7’de yayınlanan Sahur programına konuk olarak katıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35