banner29

Büyüklerin kardeşi,küçüklerin abisi Karabat’a yoğun ilgi

30 Mart 2014 yerel yönetim seçimlerinde CHP Başakeşehir Belediye başkan adayı olarak yaptığı kampanya ile bir çok siyasi tarafından saygı ile takip edilen Mali Müşavir Özgür Karabat İstanbul 3.Bölgede yaşanan yüzlerce genç ile Avcılar Ezo Restoran’ta bir araya gelerek Gençlerde söz sizde programı ile farklı bir etkinliğe imza attı.

Büyüklerin kardeşi,küçüklerin abisi Karabat’a yoğun ilgi
Karabat kalabalık genç grubunu görünce kendisine karşı duyulan ilgi ve alaka için duygulandı
Avcılar Belediye başkanı Dr.Handan Topran Benli’nin oğlu Can Kaban’n da aralarından  bulunduğu 700 den fazla gencin Pazar sabahı olmasına rağmen Özgür Karabat tarafından  organize edilen Kahvaltılı“Gençler Söz Sizde,Susma Söz Sahibi Ol”  toplantısına eski DİSK başkanı ve İstanbul Milletvekili  Rıdvan Budak,CHP İstanbul bir önceki dönem il başkan yardımcısı Hüseyin Aksu,Gezi olayları sırasında 16 Haziran  da atılan  gaz bombasından dolayı sol gözünü kaybeden Murat Can adındaki genç başta olmak üzere çok sayıda İstanbul 3.Bölge de ikamet eden ve CHP içinde siyasete ilgi duyan gençler Özgür Karabat’ın yaptığı toplantıya ilgi duyması aday olması halinde ön seçimde rahat çıkar yorumlarına neden oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi 
Özgür Karabat Damardan konuştu
Gençlere hoş geldiniz selamlaması yapmak üzere sahneye davet edilen Özgür Karabat yaptığı konuşma ile gençlerin yüreğine hitap etti. Karabat konuşmasında şunları söyledi “Gençler yanıma kardeş yoluma yoldaş olmanızı istiyorum.Bizler siyaseti kapılı kapılar ardında değil sokaklarda yapacağız. Sokaklar bizi bekliyor. Biz son 15 yılda kurulan bir parti değiliz. Sokaklarda omuz omuza çalışarak mensup olduğumuz CHP’nin iktidar olması için çalışırsak AKP’nin yaptığı yolsuzluklarında önüne geçmiş olacağız dedi.ancak CHP olarak biz çözeriz. 
Üye yapımız sağlam değil  ön seçim sağlıklı olmaz diyenler varsa bu salona baksın
Özgür Karabat gençlerden oluşan kalabalık solonu göstererek zaman zaman duyuyoruz bazıları CHP olarak üye yapımızın sağlıklı olmadığını ileri sürerek ön seçim olmamalı diyorlar. Onlara Pazar gününün sabahında buraya gelen gençler mi sağlıklı üye değil diye sormak istiyorum dedi.
Kavgada’da, Sevda’da bir arada olacağız
Özgür Karabat zaman zaman rakiplerimizden bazıları bizdeki kavgayı ve yüksek sesle düşünmeyi sanki bir sorunmuş gibi algıladıklarını görüyoruz. Demokrasinin  olduğu  yerde herkes aynı düşünmek zorunda değil. CHP için de de ola n budur. Zaten insanın olduğu yerlerde herkes aynı düşünmek zorunda değil dedi.Nazım Hikmetin Zühre’de olmak ayıp değil Tahir’de sözleri ile konuşmasını bitiren Karabat gençlerin kendisi ile resim çekme isteklerine yetişmek için çok yoruldu.
Gezi Eyleminde Polis’in  attığı biber gazı fişeğinin sol güzüne denk geldiğini ve sol gözünü kaybettiğini ifade eden Murat Can adındaki genç gözümü kaybettim ama mücadeleden vaz geçmek yok. Sizlerden davalarımızı ilgi duymanızı istiyorum diyerek destek beklediğini ifade etti.
Başakşehir’ den gelen Parkımı yıktırmam platformu üyesi bir bayan ise şunları söyledi “Başakşehir Mahallesi Göçmen konutları yanın da bulunan tek yeşil alanımıza İmam hatip Lisesi yapmak için karar alınmış. Biz okula karşı değiliz ,ancak  buralar yapılırken her şey rant odaklı düşünüldüğü için okul yeri ayırmayı akıl edemeyenler bugün en kolay yol olarak park ve yeşil alan olarak bırakılan yaşam alanımıza göz dikmiş durumdalar. Bir süre önce Başakşehir Belediyesine dilekçe yazdık. Bize verilen cevapta  İl özel idaresi yetkilidir demişler. Oysaki  il özel idaresi 30 Mart 2014 de kapanmış. Bu da bizimle alay edildiğinin en bariz örneğidir. Biz mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
CHP Başakşehir Belediye Meclis üyesi Zeynep Deniz Aldoğan genç meclis üyeleri adına kısa bir konuşma yaptı. Bir çok genç toplantıda duygu ve düşüncelerini ortaya koyarak yaşadığımız çevre ve ortama sahip çıkacağız dediler.
Saat 10 da başlayan program 12.30 da halayların çekilmesi ile son buldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35