banner32

Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan

Her ne kadar mülki idare amirleri 23 Nisan törenlerine katılmazsa da öğrenci velileri ve öğrencilerinin sergiledikleri oyunlar izleyenleri memnun etti. İstanbul Times Yayın grubu Zeytinburnu ve Fatih ilçesindeki törenleri takip etti.

Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan
 Zeytinburnu Adliye meydanında Milli Eğitim ve Muhalefet partileri vardı
Zeytinburnu Adliye meydanında Atatürk büstüne çelenk sunma töreninde İlçe Milli Eğitim müdürü Yakup Hayılıoğlu, okul müdürleri , CHP ve MHP parti temsilcileri 23 Nisan törenlerine katıldı. Hükümetin birkaç yıl önce yaptığı yasa değişikliği ile bir çok milli bayramın kutlanmayacağı karar altına alındıktan sonra Mülki idare amirleri ve iktidar partisi bu törenlere katılmıyor.
 
Fatih Emin Ali Yaşin İlkokulu öğrencileri muhteşemdi
Zeytinburnu Adliye meydanında Atatürk büstüne çelenk sunum töreninden sonra mini mini birlerin ve ana sınıfı öğrencilerinin yaptıkları birbirinden ilginç gösterileri Fatih Emin Ali Yaşinilkokulunda izledik.
Fatih Emin Ali Yaşin ilkokulu 1.sınıf öğretmeni Arzu Ubay'ın sınıf öğrencilerini izledik. Arzu Ubay aynı zamanda kendi kızı Didem Ubay’ın da öğretmeni. Yılların öğretmeni Arzu Ubaygazetemize şunları söyledi “Bugüne kadar binlerce öğrenci mezun ettim.Biz hepsine kendi evladımız gibi bakıyoruz ama kızım ve aynı zamanda öğrencim de olan evladım ve sınıf arkadaşlarının sergiledikleri oyunu izlerken doğrusu çok daha mutlu olduğumu belirtmek isterim" dedi. 
Dede ve torun aynı mutluluğu paylaştı
Minik Didem’de arkadaşları ile günlerce bu oyunu sergilemek için çalıştıklarını ifade ederken oldukça heyecanlıydı. Didem’in dedesi de torununu sevgi dolu bakışlarla  izlerken hem duygulu hem de mutluydu. Okul müdürü teyzesi de Didem’in her anını kamera ile kayıt etmekle meşgul olması muhteşem bir aile tablosu olarak hafızalara kazındı.
Haberin video görüntüsünü az sonra www.istanbultimes.tv de olacak  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35