banner32

Bu Tarz Benim'deki 'canlı' skandalının perde arkası

Bu Tarz Benim yarışmasının canlı yayınlanacağının duyurulup, banttan yayınlanması tepki topluyor.

Bu Tarz Benim'deki 'canlı' skandalının perde arkası
 Canlı skandalın ardında yarışmanın transfer olması, yapımcı ile kanalın bu konudaki anlaşmazlığı yatıyor. Kanal ve yapımcı şirketin yarın açıklama yapması bekleniyor.

Her şeyiyle olay olan Bu Tarz Benim yarışması, cumartesi gecesi finaliyle de büyük tartışma yarattı. Bir hafta boyunca canlı yayınlanacağı duyurulan yarışma 4 saat banttan yayınlandı. Ardından 15 dakika, boş stüdyoda, jürisiz canlı yayın yapılıp alelacele birinci ilan edildi. Peki perde arkasında ne yaşandı? Yarışmanın takipçileri özellikle sosyal medyada canlı yayın yapılmamasını tüm gece protesto ettiler. Bant yayında SMS oyları istenmesi de ayrı bir skandal olarak değerlendirildi.

Canlı yayına geçildiğinde jüri üyelerinin olmaması da yine tepki çeken gelişmelerdendi. Yarışmanın sunucusu Öykü Sertel'in sık sık "Canlı yayındayız" anonsları yaptığı esnada jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın başka bir yerde kahve içerken bir resmini paylaşması, takipçilerden tepki topladı.


Bu Tarz Benim'de 'canlı' skandal!


Türkiye 'nin en fazla izlenen ve fenomen olan yarışmasının finalinde neden skandal denilebilecek bu olaylar yaşandı?

KANALLA YAPIMCI ŞİRKETİN ANLAŞMASI NEYDİ ?

Bu Tarz Benim çok reyting alınca Acun Ilıcalı'nın yarışmayı transfer ettiği kulislere yansıdı. Yarışmanın yapımcı şirketinin de Ilıcalı ile el sıkıştığı bu hafta içinde duyuruldu. Ancak yarışmanın şu anda yayınlandığı kanal, isim hakkının kendisinde olduğunu belirtiyor. Bu nedenle de aynı isimde yeni sezonu hazırlamaya başladı.

Final gecesi için kanal ve yarışmayı yapan yapım şirketi, belli bir süre bant yayını, yarım saatlik de birincinin açıklanacağı bölümde canlı yayın konusunda anlaştı.

JÜRİ ÜYELERİ NEDEN TERKETTİ ?

Ne var ki, canlı bölüm başladığında jüri üyeleri stüdyoya gelmedi. Bant yayında görünen eski yarışmacılar ve seyirciler de yoktu.

Şimdi televizyon kulislerinde bu skandal konuşuluyor. Yapımcı şirketin jüri üyeleri ile birlikte kanalı 'baltaladığı' iddia ediliyor. Nitekim jüri üyelerine, Twitter ve Instagram hesaplarından yüzlerce eleştiri yazıldı.

Kanalın ve yapımcı şirketin yarın açıklama yapması bekleniyor.Kaynak:Radikal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35