banner32

'Bu ilkti ve son kavgamız olacak'

Geçtiğimiz günlerde hamile eşi Ece Erken'le bir gece kulübünde kavga ettiği ve eşinden boşanmak istediği iddia edilen Serkan Uçar; Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Uçar, yaşanan olayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:

'Bu ilkti ve son kavgamız olacak'
 Öncelikle karımdan, doğacak olan oğlumdan, ailemden ve o gece mekanda bulunan güvenlik görevlilerinden özür diliyorum. Çıkan haberler bizi çok üzdü. Bu kavga Ece'yle ilk kavgamızdı ve son kavgamız olacak. 
 Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor; olaylar bahsedildiği gibi değil. Her şey yalnızca ben ve Ece arasında geçen bir tartışmadan ibaret. Biz o gece, bir arkadaşımızın doğum gününe gittik. Evlendiğimizden beri ilk defa dışarı çıktık. Ben normalde beş vakit namaz kılan ve alkol almayan biriyim. Arkadaşlarım ısrar edince alkol aldım. Alkole alışık olmadığım için de sıkıntılı anlar yaşadım. 

ECE'Yİ ÇOK SEVİYORUM 

 Yapılan yorumlardan çok yorulduk. Benim bir çocuğum olacak; karımın bebeğimi sağlıklı doğurması çok önemli. Yaşanan olaylarda adı geçen Serdar Ortaç'ın da hastalığı var ve üzülmemesi lazım. Serdar bizim arkadaşımız. Evliyim, hanımım hamile, doğacak çocuğumuzu bekliyoruz. Bizim aramıza üçüncü şahıslar girebilir mi? Ben Ece'yi canımdan çok seviyorum. Rica ediyorum üstümüze gelinmesin. 

SERDAR'IN OLAYLA ALAKASI YOK!
 Serdar Ortaç sahnedeyken, Ece hamile olduğu için çok geç kalmamamızı, artık kalkmamız gerektiğini söyledi. Ben de anlayışsızlık edip kalkmak istemediğimi söyledim. Ece tuvalete gitti, ben de arkasından gidince güvenlik görevlileri kavga ettiğimizi sandılar. Ben de onlara sinirlendim ve aramızda bir tartışma yaşandı. Daha sonra karımı almak istediğimi söyledim. Serdar Ortaç'ın yaşanan olaylarla kesinlikle hiçbir alakası yok. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35