banner25

Bu Haberi Biz Türkiye'ye Duyurduk

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) Ofisine çok yakın bir mesafede olan Zübeyde Hanım Caddesindeki yol Çatlağı haberini ilk kez biz 19 Mayıs 2014 saat 9.02 de yayına girdik. Bizim haberimizden sonra Bir çok Ulusal basın bizden bilgi alarak haberi duyurdu. DİKKAT haberin www.İstanbultimes.com.tr de yayınlanma saati 09.02 başka bir yayın organında bu saati bulma imkanı yoktur.

Bu Haberi Biz Türkiye'ye Duyurduk
Okurlarımız yaşanacak tehlikelere dikkat çektğimiz haberimiz için bizi tebrik yağmuruna tuttu onlarca kişi haberimizi paylaştı

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 nın yaptığı haber 09.02 dewww.istanbultimes.com tr haber portalında,09.32 dewww.zeytinburnutimes.com haber portalımızda yayınlandıkltan saatler sonra Ulusal Televizyon ve gazetelerin güdemine girdi.

Bahse konu haber de neler yazmıştık,  İşte o haber;

Yol karpuz gibi ortadan ikiye yarıldı
Ülkemizde meydana büyük ölümlü kazaların çoğu bir şey olmaz denilerek alınması gereken basit önlemlerin alınmadığı için telafisi güç durumlar yaşadığımız daha bir kaç gün önce SOMA Faciasında gördük.Bazı işçiler kömür el yakacak kadar sıcaktı uyardık ama bir şey yapılmadı dediklerini hepimiz biliyoruz. Bu yol yarılması da basit bir şey de olabilir telafisi güç bir felaketin belirtisi de ... Uzmanlar mutlaka sebebini açıklasın yol öyle tamir edilsin.
Bir şey olmaz deyip geçmeyin 

Zeytinburnu Zübeyde Hanım Caddesi Panorama Otel önünde Marmaray Çalışması ve 16/9 kulelerinin yakınında bulunan yol ortadan karpuz gibi ikiye yarıldı. 


İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Bu bir deprem belirtisi mi ,Marmaray çalışmasının etkisimi veya basit bir yol sorunu olup olmadığı mutlaka uzmanlarca incelenmelidir. Bir şey olmaz asfalt döküp tamir edelim mantığı telafisi zor durumlar ortaya çıkarabilir.

Bir şey olmaz deyip geçmeyin basit bir dikkat on binlerce canı kurtarabilir
Zeytinburnu belediyesi Fen İşlerinin bağlı olduğu başkan yardımcısı Semih Demirci ve ekibi mutlaka burada uzmanlarına bir inceleme yaptırıp çöküntünün meydana geliş sebebi ile alakalı uzmanlardan bir rapor aldıktan sonra gerekli çalışmaları yapması gerekir.
Kiralık kepçe ve iki kamyon asfalt döküp karpuz gibi ortadan ikiye yarılan yolu tamir ettik demek yeterli olmayabilir. Uzmanlar deprem öncesi denize yakın yerlerde bazı belirtilerin olabileceğini ifade ediyorlar.  Bundan dolayı uzmanlar ile görüşülüp gerekli  bilirkişi raporu aldıktan sonra çalışma yapılması gerektiğini düşünüyoruz.
 
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35