banner32

Bonzai kullanan iki genç camide baygın bulundu

Gençler arasında hızla yayılan sentetik uyuşturucu ‘bonzai’nin kurbanları her geçen gün artıyor. Kayaşehir’de yaşanan son örnek, kan dondurdu. Namaz için Ömer Fahrettin Paşa Camii’ne gelen cemaat, üst katta 20’li yaşlarda iki genci baygın halde buldu.

Bonzai kullanan iki genç camide baygın bulundu
 Gençler arasında hızla yayılan sentetik uyuşturucu ‘bonzai’nin kurbanları her geçen gün artıyor. Kayaşehir’de yaşanan son örnek, kan dondurdu. Namaz için Ömer Fahrettin Paşa Camii’ne gelen cemaat, üst katta 20’li yaşlarda iki genci baygın halde buldu. Zorla uyandırılan ve konuşamayan gençlerin bonzai kullandıkları öğrenildi. 

Başakşehir Times Haber Merkezi
İst
anbul Başakşehir’de 3 kişinin ölümüne sebep olan sentetik uyuşturucu bonzai, gençleri zehirlemeye devam ediyor. Son olarak Kayaşehir’de yaşanan olay, kan dondurdu. Geçtiğimiz günlerde öğle namazını kılmak için Ömer Fahrettin Paşa Cami’ne gelen cemaat, üst katta 20’li yaşlarda iki genci baygın halde buldu.

Zorla uyandırılan ve konuşmakta güçlük çeken gençlerin isimlerinin Erkan ile Okan olduğu, bonzai kullandıkları öğrenildi. Oğlu Erkan’ın uyuşturucu kullandığını doğrulayan Sabahattin Ünye, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Oğlum arkadaş kurbanı. 6-7 ay önce bonzai kullanmaya başladı. Kendine güveni artsın diye ev taksitini ödemesi için 400 lira verdim. 

O parayla uyuşturucu almış. 20 liraya bile bulunabiliyor bu zehir. Zaten geçtiğimiz cuma günü de polisler tarafından ‘uyuşturucu madde kullanmak’tan tutuklandı.” Gençler arasında hızla yaygınlaşan bonzainin son kurbanları Erkan ve Okan oldu. 

Kayaşehir’de oturan Erkan Ünye 3, Okan ise 6 aydır ailesinin yanına gitmiyordu. İki arkadaş, 3 hafta önce sabah namazı vaktinde cemaat dağıldıktan sonra camiye girdi.

Üst kata çıkıp kuytu bir köşede uyuşturucu alıp sızdı. Saatlerce baygın halde kalan gençler, öğle namazı için camiye gelenler tarafından fark edildi. Üşüdükleri anlaşılan Erkan ve Okan, kendine geldikten sonra cemaat, onlara sıcak çay ikram etti. Durumu ağır olan Erkan Ünye, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. (Zaman)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35