banner32

BLL’de eğitimler tatilde de sürüyor

Başakşehir Living Lab’de eğitimler ve atölyeler aralıksız devam ediyor. Başakşehirli çocuklara tatilde eğlenceli ve eğitici programlar sunmayı amaçlayan kurumda Legobab Kış Okulu atölyesi başladı.

BLL’de eğitimler tatilde de sürüyor
10-14 yaş öğrencilerin katılabildiği Legolab Kış Okulu 5 gün sürecek. Atölyede katılımcılar legolardan hareketli robotların yapımını öğreniyor. Saat 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşen eğitim sonunda öğrenciler 15 saatlik legolab eğitimi almış olacak.  27 Ocak’ta başlayan eğitim 31 Ocak’ta sona erecek.
 
‘Amacımız yarıyıl tatilinin verimli ve eğlenceli geçmesi’

Legolab Kış Okulu Eğitmeni Cihan Akbaba Legolab atölyesinin amacını şöyle aktardı, “Burada le ile robotlar yapıyoruz. Çocukların gündelik hayatında alışık oldukları Legolara motorlar, sensörler ekleyerek, programlayarak hareketlendiriyoruz. Bu sayede öğrenciler kendi robotlarını yapmış oluyor. Amacımız teknolojiyi sevdirmek, yarıyıl tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak. Bu eğitimlere ve meteryallere her öğrencinin ulaşma şansı olmuyor. Başakşehir Living Lab sayesinde ilçedeki çocuklar bu eğitimden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35