banner29

BKSM’de Karadeniz rüzgârları esti

Karadeniz müziğinin genç ve güçlü isimlerinden Grup İmera Bahçeşehir Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

BKSM’de Karadeniz rüzgârları esti
 2014 yılında kurulan Grup İmera 8 kişilik ekibiyle Bahçeşehir’de; kemençe, tulum, gitar, klavye ve perküsyon ile hem gözlere hem de kulaklara hitap etti. Geniş repertuvarı, sempatik tavırları ve sahne performanslarıyla salonun ayakta dinlediği grup her yaştan Karadeniz müziği sevenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

Müzik piyasasına ENA albümleriyle hızlı bir giriş yapan Karadeniz’in sesi İmera Başakşehirli izleyicilerine ilk olarak İmera fera ile selamladı.

 

Başakşehirlilerin horonlarla, halaylarla eşlik ettiği konserde Grup İmera; ‘Emrin olur, Bitmeyen sevda, Vazgeçtim gibi sevilen parçalarının yanı sıra Karadeniz’in bilindik melodilerine de ses verdi.

 

‘Samimiyetimiz içimizdeki iletişimin güçlü olmasındandır’


Konser öncesinde Grup İmera adına açıklamalarda bulunan solist Hüseyin Uluhasan BKSM’de ilk defa sahne aldıklarını dile getirirken BKSM’nin İstanbul’da ki nadir salonlardan bir tanesi olduğunu belirtti. Grup üyelerinin hepsinin Karadenizli ve çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen Sanatçı, “Dinleyicilerimiz bizi çok samimi buluyor, bunun en önemli sebebi aramızdaki iletişimin çok güçlü olmasıdır” ifadelerini kullandı. Hüseyin Uluhasan albüm çalışmalarının devam ettiğini de ekleyerek, dinleyicilerine ikinci albümün müjdesini de verdi.

 

Konseri alkışlarla tamamlayan Grup İmera’ya gecenin anısına Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş çiçek takdim etti. Dikbaş yaptığı selamlama konuşmasında, “Azgın akan sularından, başı dumanlı yemyeşil dağlarına ve sımsıcak insanlarına kadar Karadeniz’in güzelliklerini ve güçlü müziğini ilçemize taşıyan Grup İmera’ya katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35