banner29

Biz Projesi İle Yüzü Güldü

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) Projesi ile doğuştan ortopedik engelli 10 yaşındaki Suna Utku’yu tekerlekli sandalyesine kavuşturdu.

Biz Projesi İle Yüzü Güldü
 Başakşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Başakşehir’de İyilik Zamanı (BİZ) Projesi, hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Başakşehir Kültür Evi Derneği tarafından alınan tekerlekli sandalye, Güvercintepe Mahallesi’nde ikamet eden doğuştan ortopedik engelli Suna Utku’ya BİZ gönüllüleri tarafından ulaştırıldı.

“Suna’yı okula sırtımda götürüp getiriyordum” 

Okula şimdiye kadar fedakâr annesinin sırtında gidip gelen Utku, tekerlekli sandalyesine kavuşmasıyla artık daha rahat hareket edeceğini belirterek herkese teşekkür etti. Suna’nın annesi Sevda Utku da, tekerlekli sandalye ile çok rahatladığını ifade ederek, “Suna’yı okula sırtımda götürüp getiriyordum, yokuşlarda zorlanıyordum. Artık rahat edeceğim, Allah bu iyiliğe vesile olanlardan razı olsun.” dedi.

“Suna’nın mutluluğu BİZ’i de mutlu etti” 

Başakşehir Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Şaduman Kutay ise, BİZ projesi kapsamında farkındalık oluşturmak adına çeşitli sosyal projelere imza attıklarını dile getirerek, “Başakşehir Belediyesi olarak engelli komşularımız için yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha eklemenin sevincini yaşıyoruz. Suna’nın gözlerindeki mutluluk BİZ’i de çok mutlu etti.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35