banner25

Bilgievlerinden Su İsrafına Tiyatrolu Önlem

İSKİ Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Suyun Doğru Kullanımı” konulu kompozisyon yarışması ödül töreninde Başakşehir Bilgievi öğrencileri "Şırıl Şırıl ve Balıklı göl" oyunları ile çevreye duyarlılıklarını gösterdi.

Bilgievlerinden Su İsrafına Tiyatrolu Önlem
İSKİ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül törenine İSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir ve Kağıthane Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, İSKİ Daire Başkanları, yarışmaya katılan okullar ve ödül kazanan öğrenciler katıldı.

Minik tiyatrocular beğeni topladı


Ödül töreni öncesinde Bilgievi öğrencilerinin hazırladığı tiyatro oyunu katılımcıların beğenisini kazandı. Tiyatro oyununda, bilinçli toplum yetiştirme ve suyun doğru kullanımı hakkında bilgiler içerdi.

İstanbul'un günlük su kullanımının yüz yirmi bin tanker


Öğrencilere yönelik bilgilendirme konuşması yapan İSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir; “Sizler bu yarışmaya katılarak suyu nasıl önemsediğinizi gösterdiniz. Yazdığınız kompozisyonlar ile örnek davranış sergilediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İstanbul'un günlük su kullanımının yüz yirmi bin tankerdir” dedi. Genel Müdür Demir, Başakşehir Belediyesi Bilgi evleri öğrencilerinin sergilediği tiyatroların çok bilgilendirici olduğunu ve tüm çocukların tiyatrolardan kendilerine ders çıkartmaları gerektiğini belirtti.

Yarışmada birinciliği kazanan Hüseyin Ayaz Ortaokulu Öğrencisi "Hiçliğe Akan Hazine" başlıklı kompozisyonu ile Müge Turan olurken, ödülü diz üstü bilgisayarı İSKİ genel müdürü elinden aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35