banner32

Bilgievlerinden Ramazan’a Özel Melodiler

Başakşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Sular Vadisi’nde konser verdi.

Bilgievlerinden Ramazan’a Özel Melodiler
 Ramazan ayı boyunca Sular Vadisi’nde yer alan stantlarında her gece ebrudan resim atölyesine, jenga’dan ödüllü yarışmalara kadar pek çok etkinlik gerçekleştiren Bilgievi öğrencileri vaside muhteşem bir konser verdi.

Konser öncesi birlikte iftar açan Bilgievi öğrencileri Sular Vadisi’nde hazırlanan alanda ilahilerden ve ezgilerden oluşan bir konser verdi. Şahintepe Bilgievi öğrencilerinden oluşan 27 kişilik koro anne baba duası, kalksam ve dirilsem, cennet yolunda, ey şehit, şehadet uykusu gibi pek çok sevilen ezgiyi çaldı ve söyledi. Başakşehirlilerin ilgi ile takip ettiği konserde bilgievi öğrencisinin sema gösterisi ise beğeni topladı.


‘Bilgievi paylaşmak demek’

Bilgievlerinde Keman Öğretmenliği yapan Ayfer Şahinbaş konser öncesi yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Öğrencilerim çok azimli. Bıkmadan, usanmadan tüm eğitimlere katılıyorlar o nedenle ben çok şanslıyım. Pek çok konsere ve etkinliğe katıldık. Çocuklar sahne tecrübesi kazandı. Bu gecede ramazan ayının ruhuna özel parçalar hazırladık.”

Siyer, Tiyatro kulübüne devam eden Cumali Altundağ, konsere bir haftada hazırlandıklarını ifade ederek şunları dile getirdi, “Kalabalığın önünde şarkı söylemek çok güzel. Eskiden daha çekingendim, konserlerle birlikte bu korkumu yendim”

Bilgievi paylaşmak, demek diyen Nur Hilal Karakaya ise ‘heyecanım konserlere çıka çıka azaldı, şimdi daha rahatım” şeklinde konuştu.

Üç buçuk senedir Bilgievinde keman eğitimi aldığını belirten Gülbahar Özdenoğulları, “Pek çok sahnede ve etkinlikte keman çaldım. Ücret ödemeden senelerdir eğitim alıyorum, bu çok güzel. İlk günkü heyecanım her konserde devam ediyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35