banner32

Bilgievleri O'nu anlatıyor

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri, her yıl Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğumunu yad ediyor. Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Cemil Meriç Bilgievi'nde düzenlenen programda öğrenciler Peygamberimizi anlattı ve O'nu anladılar.

Bilgievleri O'nu anlatıyor
Başakşehir Belediyesi Bilgievleri'nin Kutlu Doğum Haftası ile ilgili programlarının Cemil Meriç Bilgievi'nde gerçekleşti. Cemil Meriç Bİlgievi Konferans Salonun tamamını dolduran öğrenci ve velilerin coşkuyla izlediği Kutlu Doğum programı, Bilgievi öğrencilerinden Ömer Taha Aydın'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Peygamber Efendimizin hadislerinin öğrenciler tarafından seslendirildiği programda, Tiyatro Kulübü Öğrencileri Kutlu doğum haftası temalı bir tiyatro oyunu sergiledi, Elif Nur Işılay adlı öğrenci Bestami Yazgan'ın Liderimsin Peygamberim adlı şiirini okudu.

Müzik Kulübü Öğrencilerinin koro ve solo olarak seslendirdiği Sevgili Peygamberim, Bana seni gerek seni, Salavat-ı Şerif gibi ezgi ve ilahilerle son bulan program veliler ve öğrenciler tarafından büyük alkış aldı.

Program çıkışında öğrenci ve velilere gülsuyu ve tasavvufta Peygamberimiz'i temsil eden güller dağıtıldı.

Başakşehir Belediyesi Bİlgievlerinin düzenlediği kutlu doğum haftası özel programları diğer Bilgievleri ile devam edecek.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35