banner32

Bilgievi öğrencileri sertifikalarını aldı

Başakşehir Belediyesi Cemil Meriç Bilgievi öğrencileri sertifikalarını düzenlenen bir tören ile aldı.

Bilgievi öğrencileri sertifikalarını aldı
 Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir, Cemil Meriç Bilgievi öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

25 Bine yakın Başakşehirli çocuğun eğitim yuvası 7 Bilgievinden birisi olan Cemil Meriç Bilgievi öğrencileri 2014-2015 eğitim dönemini başarı ile tamamladı. Sertifika töreninde Bilgievinin 12 kulübünde aldıkları eğitimlerde başarılı olan öğrencilere sertifikaları verildi. Bilgievlerinin tanıtım videosu ile başlayan sertifika töreninde çeşitli kulüplerde eğitim alan öğrenciler hünerlerini velilerine gösterdi. Şiirler ve müzik dinletilerinin yanı sıra tiyatro kulübü öğrencilerinin enteraktif ve doğaçlama olarak sergiledikleri oyunlar beğeni ile izlendi. Programda velilerde yarışmalara katıldı.

Öğrenci performansı ve yarışmaların ardından Cemil Meriç Bilgievi kulüplerinde aldıkları eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. 650 Bilgievi öğrencisinin katılımı ile gerçekleştirilen Satranç Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ise madalyaları ve hediyeleri takdim edildi.

‘Sanattan, kültürden zevk alan çocuklar yetişiyor’

Programın sonunda bir konuşma gerçekleştiren Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir, “Şehir hayatının ev ile okul arasına hapsettiği çocuklarımıza bir teneffüs imkânı sağlayan Bilgievlerimizin böyle güzel etkinlikler düzenlenmesinden dolayı çok mutluyuz. İnanıyorum ki Bilgievlerimizde eğitim alan çocuklarımız 5-10 yıl sonra sanattan, kültürden zevk alan kişiler olacaklar” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35