banner29

Bilgi ve Bilim Bilgievleri’nde devam ediyor

Başakşehir Belediyesinin Bilgievleri Sömestr tatilinde yaptıkları program ile Bilgievlerindeki öğrencileri NASA: A Human Advanture Uzay Sergisi’ne götürüyor.

Bilgi ve Bilim Bilgievleri’nde devam ediyor

1000 öğrenci  uzayı keşfe çıkacak

Akif İnan ve Güvercintepe Bilgievlerinden 180 öğrencinin ziyaret ettiği sergide sergiyi gezdiren rehberler çocuklara:İnsanın uzayın keşfinden, roket teknolojisine, bilim adamlarının yaptıkları özverili çalışmalardan, uzay yolculuğunda kullanılan kıyafet ve yiyeceklere kadar birçok konuda bilgiler veriyorlar. 

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Asronot kıyafetlerine yabancı gözlerle bakan öğrenciler, roketler ve uzay gemisi maketlerinin önünde fotoğraflar çekerek, öğrendikleri bilgileri aynı zamanda anı halinede getirme fırsatı buluyorlar. Sömestr tatili boyunca devam edecek olan ziyaretler, bilgievlerinde eğitim gören 1000 öğrenciyi kapsıyor. Öğrenciler gezi sayesinde adeta uzayı keşfe çıkıyor.

Dev Sergi 2500m2’lik alanda yer alıyor

Uzay sergisinde 6 farklı galeride uzay çalışmalarında bulunan 300 farklı parçanın yanısıra, uzaya götürülmüş 110 orijinal objede yer alıyor. Sergi Marmara Forum’da 2500 m2’lik bir alanda bulunuyor.     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35