banner25

Beren Saat için intikam vakti

Başrollerini Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat'ın üstlendiği 'İntikam', ekran için gün sayıyor.

Beren Saat için intikam vakti
Kanal D'de yayınlanacak dizide Beren Saat; Yağmur Özden, Nejat İşler; Rüzgar Denizci, Mert Fırat da; Emre Arsoy karakterlerini canlandırıyor.
Çekimlerine başlanan 'İntikam'ın kadrosunda bu üç ismin dışında, Engin Hepileri, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kılınç gibi oyuncular yer alıyor. Senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı; Mesude Erarslan'ın yönettiği 'İntikam', Disney yapımı 'Revenge' dizisinin uyarlaması.

Babası bir komploya kurban giden genç bir kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşmasını ve intikam savaşını anlatan dizinin konusu şöyle;

Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan bir baba - kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile.
Her şey bu ailenin babası Adil'in, iftiraya uğramasıyla başlar. Babasından koparılan ve çocukluğu elinden alınan Derin, yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenir.

Derin'in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, Yağmur Özden olarak, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35