banner29

Belediyeden anında görüntü

Başakşehir Belediyesi’nden vatandaşı memnun edecek interaktif uygulama; ‘anında fotoğraf basımı’

Belediyeden anında görüntü
Belediyenin ‘anında fotoğraf basımı’ hizmeti ile vatandaşlar artık, Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile çektirmiş oldukları fotoğrafları anında basılı olarak alabiliyorlar.

Mobil, gezici araç içersinde kurulan sitemde Başakşehir Belediyesi, Basın Bürosu tarafından çekilen fotoğraflar, internet üzerinden mobil araca aktarılıyor. Düzenlemelerin ardından fotoğraflar basılarak dakikalar içersinde vatandaşa ulaştırılıyor. Vatandaşlara, güzel bir anı bırakmak için başlatılan hizmet Ramazan ayında sokak iftarlarında da aktif olarak kullanıldı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ‘anında fotoğraf basımı’ ücretsiz olarak veriliyor.

‘Kişiye özel bir uygulama’

Mustafa Gülen: “Başakşehir’de oturuyorum. Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal ile sokak iftarında fotoğraf çektirdim. Şimdi de dakikalar içersinde fotoğrafımızı ücretsiz olarak aldık. Çok güzel bir uygulama. Belediye Başkanımız 2009 yılından buyana sürekli çalışıyor. İlçemizde yaşanan değişimin farkındayız ve kendisi ile gurur duyuyoruz.”

Hakan Aysundu: “Çok hızlı bir şekilde çektirdiğimiz fotoğrafları aldık. Çok teşekkür ediyorum.”

Orhan Çeker: “Belediye Başkanımızla fotoğraf çektirmiştim. Hemen geldik bu araçtan basılı bir şekilde aldık. Kişiye özel bir uygulama, teşekkür ederiz. Umarım bu uygulama diğer belediyelere de örnek olur.”

Halil Farsarı: “Bunlar biz vatandaşların aradığı güzel hizmetler. Başkanımızdan çok memnunuz. Baskı derdini ortadan kaldıran bu güzel uygulama içinde teşekkür ederiz.”

Rümeysa Şahin: “Belediye Başkanımızla fotoğraf çektirmeyi bir aydır istiyordum. Sokak iftarında fırsat bulunca çektirdim. Şimdi ise basılı olarak elimize verdiler. Allah (c.c) razı olsun.”

Esma Yurdakul: “Başakşehir’de oturuyorum. Bu fotoğraflar bizim için bir hatıra oluyor. Geçenlerde iftar yemeği verildi. Orada da bu uygulama vardı. Tüm yaşlılarımıza bir anı olarak Belediye Başkanı ile çekilen fotoğrafları verildi. Evlerinde vitrinlerine koyuyorlar. Düşünenlere teşekkür ederiz.”

Ferhat Ürün: “Bayramtepe’de oturuyorum. Baskı derdi yok, anında fotoğrafımızı aldık. Fotoğrafı anne- babama göstereceğim. Evime asacağım.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35