banner25

BEDAŞ halkın sabrını zorlamaya devam ediyor

30.03.2015 tarih ödemeli elektrik faturası için 01.04.2015 tarihli kesim ihbarnamesi gönderecek kadar hızlı olan CLK BEDAŞ 'ın kesintiler,Arıza ve hizmet konusunda halkı isyan noktasına getirmesine acilen bir çare bulunmalıdır.

BEDAŞ halkın sabrını zorlamaya devam ediyor
G.K. İsimli okurumuz ödeme tarihinden bir gün sonra kesme ihtarı  gelmesine isyan etti 

G.K .isimli okurumuz abonesi olduğu BEDAŞ tarafından 68 TL  lik 30.03.2015 tarihli fatura ödemesi için bir gün sonrasına kesme ihtarı gelmesine isyan ederek CLK BEDAŞ tahsilat konusunda gösterdiği hız ve gayreti arıza,ve hizmet konusunda da gösterse çok memnun olacağız diyerek haber ihbar hattımıza mail atmış.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

CLK BEDAŞ'ın bir ortağı olan Cengiz İnşaatın sahibi Mehmet Cengiz'in Tapelere yansıyan konuşmasında "Milletin..."becereceğiz sözü adeta uygulanır oldu. 

Bir çok kişi elektronik aletlerinin sık sık gidip gelen kesitilerden dolayı arızalanıp çalışmadığını ifade etmeleri 
adeta CLK BEDAŞ hissedarlarından birisinin söyledği gibi halkın perişan edildiğini ortaya çıkarıyor.

CLK BEDAŞ Halkın sabrını zorlamasın ve verdiği hizmetin parasını alarak işini yapsın

Son aylarda  yüksek faturalar ve Kaçak Kayıp Bedeli tahsilatından dolayı halkın nefretini kazanan BEDAŞ'ın bir çok antidemokratik uygulamaya baş vurması bu kadar da olmaz dedirtti.

Gazeteci Rehin almadan tutun da vermediği bir hizmetin bedelini alarak haksızlık üzerine servetine servet katan firma yaptığı hata ve yanlışlardan dönmez ise gün gelir bu halk onlara hatalarının bedelini bir şekilde ödetir.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35