banner29

BEDAŞ duyarsız 10 saattir elektrik yok

Güvercintepe Mahalle sakinleri bugün sabah saat 8 den beri elektriksiz...Halk Muhtarı bunalttı muhtar da BEDAŞ yetkililerinin duyarsız kaldığını ifade ederek ateş püskürdü...İşte muhtarın serzenişleri...

BEDAŞ duyarsız 10 saattir elektrik yok
BEDAŞ halkla dalga mı geçiyor ? 

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi bugüne kadar imar sorunlarından çektiği sıkıntıyı bu seferde BEDAŞ'tan çekiyor. On binlerce işçinin çalıştığı işyerleri BEDAŞ'ın 10 saatir gideremediği elektrik arızasından dolayı tam bir gün çalışmadılar.Bir günlük çalışamamanın karşılığı olarak milyonlarca lira zarar eden iş sahipleri BEDAŞ'a dava açacaklarını ifade etiler.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

BEDAŞ 

Güvercintepe mahalle muhtarı İbrahim Dinç'te yaptığı açıklamada şunları söyledi "
BEDAŞ TRT payı dahil onlarca isim altında kullandığımız elektriğin bir misli kadar da vergi almasını biliyor. Faturanızı 3/5 gün geç ödedğiniz zaman hemen gelip kesiyorlar.

Ödenecek faturanın miktarına bakılmaksızın da açma kapama bedeli olarak 24 TL para alıyorlar. Kısaca 10 kuruşa mal ettikleri elektiriğin kilovat saatini on misli pahalıya satmayaı bilen bir kurum 70 bin nüfusu olan Altınşehir ve Güvercntepe mahallerinin elektriklerini tam 10 saattir gideremiyorlar diyerek tepki gösterdi.






 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35