banner32

Başkan,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Başakşehir Belediye başkanı Av.Mevlüt Uysal ile alakalı yeni bir iddia daha haber merkezimizi ulaştı.Mehmet Kurt adındaki kişi arkadaşının tüm malvarlığını 2009 sel felaketinde kaybettiğini ve dava açtığı için Belediye başkanı tarafından zulme uğradığını iddia etti... Mevlüt Uysal'ı bu olayı açıklamaya davet ediyoruz

Başkan,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Başkan kan davası güdüyor sanki...


İşte Başkan Gazetemiz imtşyaz sahibi Hüseyin Çetiner'in Av.Mevlüt Uysal'a selam olsun başlıklı makalesine gelen yorumu aynen yayınlıyoruz...

Bir dostum 2009 yılında istanbulda dolayısıyla bahçeşehirde yaşanan sel feleketinde tüm malvarlığını kaybetti.

İdari mahkemede dava açtı ve idarenin sorumluluğunu sorguladı Başkan Mevlüt Uysal bu vatandaşa bu davadan dolayı (zaten iflas etmiş ailesini geçindirebilecek durumda değil ) idari olarak elindeki tüm yetkileri kötüye kullanarak kan davası yürüttü ve hala yürütüyor.

Her platformda davadan vazgeçirmek için belediye  olarak baskı yapıyor mevcut işletme tamamen mühürlü.

mevcut işletmeye ait yerlerin iskanları olmasına rağmen buraları çalıştırmamakta kararlı .
 
Sizinde (Hüseyin Çetiner olarak) söylediğiniz gibi bizleri anlamaktan çok uzak bir kişilik sergiliyor.

Orada selde yaşananları yitip giden hayalleri işsiz kalan 80 kişiyi yapılan emek yoğun çalışmaları 12 ay boyunca temizlenen sel  pislikleri Yazık bazen bu ülkenin vatandaşı olmaya utanıyorum.

Vatandaş değil kul yaratmaya çalışıyorlar. Aslında başkan bizleri biraz duyup anlamaya çalışsa kaybedeceği bir şey olmazdı ancak çok şey kazanırdır diye düşünüyoru .

Yayıncının notu :

Sayın başkan bir kez dahi olsa vatandaşın sorduğu bir soruya adam akıllı cevap verin. Belki soru sorduk diye yine bizi savcılığa şikayet edersiniz ama olsun. Nasıl olsa haklı olduğumuz davada ifade vermekten çekinmeyiz.

Yukarıda ki vatandaşın durumu nedir lütfen açıkla. Bu netice itibari ile bir iddia böyle bir olayın olup olmadığından emin değiliz. Basın danışmanınızın nasılsa basın ile ilgilenme görevi yok biz de en basit sorularımızı bile buradan sormak zorunda kalıyoruz.  Çünkü tüm çalışmalarınız sizin talimatlarınız doğrultusunda hareket ediyor...






YORUM EKLE
YORUMLAR
RAFET SUCUOGLU
RAFET SUCUOGLU - 12 yıl Önce

(Milletimizin kurduğu yeni DEVLETİN MUKADDERATINA, MUAMELATINA, İSTİKLALİNE, unvanı ne olursa olsun, HİÇ KİMSEYİ MÜDAHALE ETTİRMEYİZ!)
HALKIN SESİ PARTİSİ BAŞAKŞEHİR

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35