banner29

Başkan Uysaldan ikiz bebeklere hoş geldin sürprizi

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yeni bebek sahibi olan Ayten ve Selçuk Atalar çiftini evinde ziyaret ederek, mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Uysaldan ikiz bebeklere hoş geldin sürprizi

 

Başkan Uysal, dün Ayten ve Selçuk Atalar çiftinin evine konuk oldu. Başakşehir Belediyesi’nin yeni bebek sahibi olmuş ailelere yönelik gerçekleştirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında gerçekleşen ziyarete, Başkan Uysal’a, Başkan Yardımcısı Hatice Gülgönül de eşlik etti.

 

Atalar çiftine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Uysal, 15 gün önce dünyaya gelen Batu ve Duru bebekleri bir süre kucağına alarak sevdi.

 

‘Hoş Geldin Bebek’ projesinin mimarı Başkan Yardımcısı Hatice Gülgönül ziyaret sonrasında içinde anne ve bebek için ürünlerin yer aldığı çantayı Ayten Atalar’a hediye etti.

 

Kayaşehir’de ikamet eden Atalar çifti ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Ayten Atalar, “Ramazan ayında bebek sevincimize ortak olan Başakşehir Belediye Başkanımıza ve yardımcısına şükranlarımı iletiyorum. Bizim için çok güzel bir sürpriz oldu. Bebeklerimiz adına fidan dikiliyor olmasından dolayı da çok mutlu olduk. Rabbim, bebeklerimizle birlikte ağaçlarının altında piknik yapmayı nasip eylesin” dedi.

 

“4 BİN 400 AİLE ZİYARET EDİLDİ”


Başkan Uysal ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretlerimiz üç yıldır sürdüğünü belirterek, “Proje kapsamında bu zamana kadar 4 bin 400 aileye ziyaretler gerçekleştirdik. 0-12 aylık bebeklere yönelik yapılan çalışma kapsamında ailelerin bebek sevincine ortak olurken belediyemiz ve ilçemizle ilgili bilgiler aktarıyor, varsa ailemizin taleplerini alıyoruz. Projemizin bence en önemli kısmını ilçemizde dünyaya gelen her bebek için fidan dikiliyor olması. Bebeklerimiz için her sene çevre haftasında ailelerimizin katılımıyla fidanlar dikiyoruz. İlçemiz yeni bebekler ve fidanlarla büyüyecek, gelişecek” dedi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35