banner29

Başkan Uysal, belediye personeli ile bayramlaştı

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, belediye personeliyle bayramlaştı.

Başkan Uysal, belediye personeli ile bayramlaştı
Başkan Uysal, kurum personeli ile Kurban Bayramı öncesi Başakşehir Hizmet Binası yemekhanesinde bir araya geldi. Bayramlaşma merasiminde Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları; Murat Şahin, Yasin Kartoğlu, Haluk Dikbaş, Bedri Sinan Gül, Hatice Demiralay, birim müdürleri ve Belediye personeli katıldı.

‘Başakşehir olarak ne kadar övünsek azdır’
Personelle tek tek tokalaşarak Bayramlarını tebrik eden Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yaptığı selamlama konuşmasında, “Allah (c.c) Bayram tadıyla Bayram yapmayı nasip etsin. Vatandaşımızın bayramı bayram tadında yapması için bizlerin fedakarlık yapması gerekecek. Başakşehir olarak ne kadar övünsek azdı.Türkiye’de ilk defa Kurbanla ilgili modern tesisi ilçe bazlı olarak bizim belediyemiz gerçekleştirdi. İstiyoruz ki Kurban Bayramında haberler artık bizi mahçup etmesin.”dedi.

Şamlar’da büyük bir kurban alanı kurulacağı müjdesini de veren Başkan Uysal: “Tüm ilçemizin tüm kurban kesimini tek bir yerde şu anda yapamıyoruz ama gelecek dönemlerde daha büyük bir alanda yapmayı planlıyoruz. Şamlar’da 120 dönümlük bir alanda kurban alanı kurmayı düşünüyoruz. Şimdiden Bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle beraber huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. ”dedi.

‘Güzel bir kaynaşma’
Sümeyye Tatar (Park Bahçeler Müdürlüğü) : “Bizim için çok güzel bir gün Bayram öncesi, Başkanımızla, çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelmek çok güzel oldu. Güzel bir kaynaşma. Herkesin Bayramını tebrik ediyorum.”

Kemalettin Cömert (Zabıta Müdürlüğü) : “ Sayın Başkanımızın bir araya getirmesi çok güzel oldu. Gerçekten memnunuz. Bayram ülkemize, ilçemize ve belediyemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Mahmut Yavuz (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü): “Geç kalmış iyi bir uygulama. Burada arkadaşlarımızla bir araya gelmekten mutluyuz. Herkesin bayramını kutluyorum.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35