banner32

Başkan Uysal, Akademisyenler ile Buluştu

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, geçtiğimiz ay Ulusal Medya’da görev yapan Başakşehirli Gazetecilerin ardından bu kez Başakşehir’de ikamet eden akademisyenler ile bir araya geldi.

Başkan Uysal, Akademisyenler ile Buluştu
Başakşehir Living-Lab kapsamındaki İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya ilçede ikamet eden çeşitli üniversitelerde görev yapan Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Araştırma Görevlileri ve Başakşehir Kent Konseyi Başkanı Zeki Ertürk katıldı.
 
Toplantıda ilçenin dünü, bugünü ve yarını ile ilgili gerçekleşen ve gerçekleşmesi muhtemel projeler, yatırımlar ve kazanımlar konuşularak, Türkiye’nin Vitrin İlçesi Başakşehir, akademisyen gözüyle masaya yatırıldı.
 
Başkan Uysal, akademisyenler ile yaklaşık iki saat süren toplantıda, merak edilen soruları cevapladıktan sonra akademisyenlere Living-Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezini tanıttı. Merkezde topluma kazandırılan birçok faydalı uygulamanın yanı sıra, Mobil Sağlık Uygulaması ve Akıllı Yer Altı Çöp Konteynırları akademisyenler tarafından bir hayli beğeni kazandı.
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı, birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35