banner25

Başkan Mevlüt Uysal'ın Dergisi Ödüle Layık Görüldü

Türkiye Dergi Editörleri ve Yayıncıları Birliği (TÜRDEB)'in bu yıl 4.sünü düzenlediği "Türkiye Dergi Fuarı'nda Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın 80'li yıllarda çıkardığı Teklif Dergisi de ödüle layık görüldü.

Başkan Mevlüt Uysal'ın Dergisi Ödüle Layık Görüldü
BB ve Başakşehir Belediyesi’nin sponsorluğu ile Tarihi Sirkeci Garı'nda 4 gün boyunca 110 derginin katıldığı ve birçok ziyaretçinin gezdiği Türkiye Dergi Fuarı ödül töreni ile kapandı. Kapanış törenine birçok derginin imtiyaz sahibi ve çalışanları katıldı. Kapanış gecesinde belirli klasmanlarda değerlendirilen dergiler ödüle layık görüldü.

Başkan Uysal'ın ödülünü Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş aldı


Türkiye Dergi Fuarı'nda Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın 1980’li yıllarda çıkardığı "Teklif" dergisi de ödüle layık görüldü.

Mevlüt Uysal adına ödülü alan Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş yaptığı konuşmada "Bu kadar dergi dostunun bir arada olması bizleri çok mutlu etti. Dergi çıkarmanın çok güç olduğu günlerde cep harçlıklarını biriktirerek çıkardığı Teklif Dergisi’ni ödüle layık görenlere Başkanımız adına teşekkür ediyorum. " dedi.

Başakşehir Belediyesi olarak böyle bir fuara destek olmak ve stant açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Dikbaş; Bir sonraki dergi fuarına Başakşehir’in de ev sahipliği yapmak istediğini söyledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35