banner25

Başkan Kartoğlu’ndan liseli gençlere müjde

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Hayalinizdeki Başakşehir” söyleşileri kapsamında liseli gençlerle bir araya geldi.

Başkan Kartoğlu’ndan liseli gençlere müjde
 Başkan Kartoğlu, üniversite tercihleri döneminde sadece bazı noktalarda gerçekleştirilen ‘Kariyer Günleri’nin artık Başakşehir’deki tüm liselere yayılacağı müjdesini verdi.

 

Başakşehir TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen “Hayalinizdeki Başakşehir” buluşmasına Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, Okul Müdürü Fatih Durğut, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

“Kariyer Günleri’ tüm liselere yayılacak”


Gençlere, üniversite tercihleri döneminde sadece bazı noktalarda gerçekleştirilen ‘Kariyer Günleri’nin artık Başakşehir’deki tüm liselere yayılacağı müjdesini veren Kartoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yakında ‘Kariyer Günleri’ isminde okullarda eğitim çalışmaları başlayacak. Bu sayede üniversiteler hakkında rehberlik ve tanıtım hizmetlerine çok daha rahat ulaşıp bilgi alabileceksiniz”

 

“Living Lab’i görün, Gençlik Oyunları’na katılın”


Öğrencilere, okul hayatları boyunca sadece derslere değil, kendilerini hayata hazırlayacak konulara da yoğunlaşmalarını tavsiye eden Başkan Kartoğlu, “Sizi diğerlerinden ayıran +1’iniz mutlaka olsun. Kendinize ekstra hedefler belirleyin. Ülkemizin kalkınması için katma değeri yüksek ürünler geliştirmemiz lazım. İlçemizde yeni projeler geliştirmeniz için Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’miz var. Orayı mutlaka görün. Öte yandan Gençlik Oyunları Festivalimiz başlıyor. Oradaki yerinizi de mutlaka alın” diye konuştu.

 

Başkan Kartoğlu’nun okul öğrencilerinin görüşlerini dinlediği ve sorularını cevapladığı program, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35