banner25

Başkan Kartoğlu’ndan birlik ve beraberlik çağrısı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Adıyamanlılarla iftar sofrasında buluştu. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Kartoğlu, “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” dedi.

Başkan Kartoğlu’ndan birlik ve beraberlik çağrısı
 Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, on bir ayın sultanı Ramazan’da 7’den 70’e tüm ilçe sakinleri ile iftar programlarında bir araya gelmeye devam ediyor. Miktat Ağaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen iftara programına katılan Başkan Kartoğlu, öğrencilerle tek tek sohbet etti. Kartoğlu, kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı

çektirdi.


Başkan Kartoğlu daha sonra Başakşehir Adıyamanlılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Güvercintepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftarda; Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, Başakşehir Adıyamanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar yer aldı.


“Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz”


Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programında ezanın okunmasıyla birlikte kurulan kardeşlik sofralarında oruçlar açıldı. İftarın ardından konuklara hitap eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Yunus ne güzel söylemiş; ‘Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz.’ Rabbim, hep böyle güzel sofralarda, bir arada olmayı ve bölüşmeyi bizlere nasip etsin” dedi.


Başkan Kartoğlu, konuşmasını, Filistin ve Arakan başta olmak üzere zulüm altındaki Müslümanlara dua ederek tamamladı. İftar programı, yapılan yemek duasına hep birlikte el açıp dualar edilmesiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35