banner32

Başkan Kartoğlu Radyocularla Buluştu

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Dünya Radyo Günü”nde Türkiye’nin önde gelen radyo programcıları ve sunucularıyla bir araya geldi.

Başkan Kartoğlu Radyocularla Buluştu
 Radyoculara Başakşehir’deki projeler hakkında bilgi veren Başkan Kartoğlu, “Eğer radyocu olsaydım lakabım ‘Samimi Adam’ olurdu” dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Dünya Radyo Günü”nde radyo programcılar ve sunucularıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ercanlar Restoran’da düzenlenen programa; Cem Arslan, Hopdedik Ayhan, Adem Metan gibi ulusal ve yerel bazda yayın yapan radyo programcıları katıldı.

“Hepimiz hizmet sektöründeyiz”

Samimi bir ortamda geçen programda radyoculara hitap eden Başkan Kartoğlu, belediyeciliğin ve radyoculuğun benzer iş alanları olduğunu belirterek, “Aslında mantıken aynı sektördeyiz. Her iki taraf da hizmet sektöründe. ‘Size yakın’ sloganımızı sahada da uygulamaya çalışıyoruz. Ben esnaflıktan yetiştiğim için insanlara bir ürün beğendirmenin ne kadar zor olduğunu bilirim. Esnaflık ruhunu belediyeye yansıtmaya çalışıyoruz.”  dedi. 

“Yaşanan ve yaşanılmak istenen bir ilçe” 

Başkan Kartoğlu, kişi başına düşen 21,9 metrekare ile İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri olan Başakşehir’in Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ve dört metro hattı gibi dev projeler ile İstanbul'da yaşanan, yaşanılmak istenen bir ilçe olduğunu söyledi.   

Başkan Kartoğlu, bir radyocunun, “Siz de bir radyo programcısı olsaydınız lakabınız ne olurdu?” sorusuna, “Eğer radyocu olsaydım lakabım ‘Samimi Adam’ olurdu” şeklinde cevap verdi.

Başkan Kartoğlu’nun radyocuların sorularını cevaplandırdığı program, konuklara çevreci hediyelerin takdim edilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35