banner32

Başkan Kartoğlu, öğretmenleri Tabiat Parkına davet etti

Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu, okul ziyaretlerinde Şamlar Tabiat Parkı’nın stres atılacak iyi bir spor alanı olduğunu belirterek, “Başakşehir spor ve yaşam alanları konusunda çok avantajlı bir bölge. Bölgemizde ikamet eden öğretmenlerimizi hafta sonu aileleri ve öğrencileriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmek için Şamlar’a davet ediyorum” dedi.

Başkan Kartoğlu, öğretmenleri Tabiat Parkına davet etti
 Başakşehir’de okulları ziyaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu göreve geldikten sonra başladığı okul ziyaretlerine devam ediyor. Kartoğlu’nun bu haftaki ilk durağı TOKİ Kayaşehir Mevlana İlkokul’u oldu. Bir tebrik kartı, bir tebessüm projesi kapsamında sunulan isimler içerisinde Yasin Kartoğlu’nu seçerek kartpostala resmeden Bensunur Kaya, hazırladığı kartpostalı Yasin Kartoğlu’na hediye etti. Çizimin kendisine çok benzediğini ifade eden Kartoğlu’nun da, Bensunur Kaya’ya küçük bir armağanı oldu.


Yeni Bilgievi ve simülasyon merkezi müjdesi 

 

Okuldaki öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Yasin Kartoğlu öğrencilere bir de müjde verdi. Kayaşehir’de inşası devam eden Kültür ve Yaşam Merkezi’nin yılsonunda tamamlanacağını söyleyen Kartoğlu, “ İçerisinde trafik parkı olan, deprem simülasyon merkezinin yer aldığı, büyük bir çocuk parkı, bisiklet ve yürüyüş parkurları olacak” dedi. Öğretmenleri de odasında ziyaret eden Yasin Kartoğlu, okul için yapılabilecekler konusunda öğretmenlerin de görüşünü aldı. Kartoğlu, “Plansız bir ziyaret oldu fakat çok memnun olduk, öğrencilerin enerjisi çok yüksek bu yüzden şanslısınız. Okulunuza ileriki zamanlarda kapalı bir spor salonu için çalışmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Başakşehir spor ve yaşam alanları konusunda çok avantajlı bir bölge. Öğretmenlerimizin çoğunun bölgemizde ikamet eden öğretmenler olduğunu düşünürsek, hafta sonu ailenizle, öğrencilerinizle keyifle vakit geçirebilirsiniz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35