banner32

Başkan Kartoğlu kardeş ilçe Malazgirt’te

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile birlikte Malazgirt Zaferi´nin 947’nci yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Başakşehir’in kardeş ilçesi Malazgirt’i ziyaret etti.

Başkan Kartoğlu kardeş ilçe Malazgirt’te
 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İstanbul’dan uçakla Ağrı’ya geldi. Uysal ve Kartoğlu, Ağrı’dan karayolu ile Malazgirt’e giderek Malazgirt Zaferi’nin 947’nci yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldılar. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı tarafından karşılandı. Kırlı, Malazgirt Zaferi kutlamalarına lojistik destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve kutlama etkinliklerine temizlik personeli hizmeti veren kardeş ilçe Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’na verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, “Malazgirt Zaferi’nin 947’nci yıldönümü etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tüm devlet erkânımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Uysal ve Kartoğlu ile birlikte mesai arkadaşlarına da, bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35